ONA JE IRININA NASLEDNICA: Ronaldo smuvao Meksikanku koja je zaludela svet na Mundijalu? (FOTO)

Prema pisanjima svetskih medija Portugalac je pozvao seksipilnu Vanesu Hupenkoten da bude njegova specijalna gošća na utakmici Reala, a kasnije je sa njom izašao na večeru

  • 12

Da li je to Kristijano Ronaldo pronašao novu ljubav? Prema svetskim medijima naslednica Irine Šajk je atraktivna meksička novinarka Vanesa Hupenkoten koja se proslavila za vreme Svetskog prvenstva u Brazilu, kada je svojom lepotom i izgledom bacila mnoge fudbalere u zapećak.

Navodno je zvezda Real Madrida pozvao atraktivnu Meksikanku da bude njegova gošća na utakmici protiv Sevilje, a potom je zajedno sa njom izašao na večeru u jedan restoran.

Ovo je bio razlog da svetski mediji počnu sa nagađanjima da je upravo ona uspela da osvoji srce jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu i najboljeg fudbalera planete.

Podsetimo, da je nakon raskida sa Irinom Šajk, Portugalac bio dovođen u vezu sa svastikom svog saigrača Fabija Koentraa, Filipom Santos koja je advokatica, kao i sa ukrajinskim fotomodelom Jarom Kmidan sa kojom je navodno ušao u vezu još dok je bio sa prelepom Ruskinjom.

Što se tiče gđice Hupenkot, ona je u žižu svetske javnosti dospela izveštavajući za meksičku televiziju tokom Mundijala 2014. godine, a posle toga je došla u Evropu gde je postala TV prezenterka Šalkea.

Foto: Instagram.com/vanehupp Foto: Instagram.com/vanehupp

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banderaš

    5. mart 2015 | 16:02

    Teško je nju smuvati

  • Pera Kojot #1

    5. mart 2015 | 17:10

    ..e mi se bas za ovog baletana i njegovu meksicku ...!

  • brana

    5. mart 2015 | 17:57

    Cuj Ronaldo "smuvao"!Pa tesko bi on nesto smuvao da vozi Juga i ima 250e mesecnu platu nego decko ne zna odakle mu sipa keš a na taj šarm mnoge zene ne mogu da nepadnu, eto to je sva njegiva majstorija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA