Lalatović najavio jednu promenu u timu Zvezde!

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić"

  • 9

Trener fudbalera Crvena zvezde Nenad Lalatović rekao je da se nada da će crveno-beli zabežiti pobedu u derbiju 18. kola Superlige protiv Vojvodine i tako uveličati proslavu 70. godina od osnivanja sportskog društva.

Zvezda raskinula ugovor sa igračem koji je najavljivan kao veliko pojačanje, a nije odigrao ni minut u crveno-belom dresu!

- Očekuje nas derbi na naš rođendan, verujem da ćemo ga proslaviti onako kako dolikuje i podariti pobedu našim navijačima. Vojvodina je dobar i perspektivan tim, moraćemo maksimalno ozbiljno da odigramo kako bismo došli do tri boda - rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

On je rekao da je ekipa pobedom u Jagodini (3:2) vratila samopouzdanje, kao i da bi ono moglo da bude veće posle trijumfa nad Vojvodinom.

- Svaka pobeda ekipi donosi samopuzdanje, imali smo veliki pritisak, jer smo odigrali nerešeno protiv Radničkog što je ravno porazu. Uspeli smo da se izdignemo iz te situacije i pobedimo - naveo je Lalatović.

Zvezdin trener istakao je da neće biti velikih promena u timu u odnosu na meč u Jagodini.

- Tim koji dobija se ne menja, ali možda bude jedna promena. Sve igrače imam na raspolaganju, osim duže povređenog Petkovića - kazao je Lalatović.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Lalatović je rekao da zna za lošu tradiciju crveno-belih na svom terenu protiv Vojvodine, pošto je Zvezda pobedila samo jedan u poslednjih pet mečeva.

- Baš sam o tome razmišljao jutros, nažalost Vojvodina ima više pobeda nego mi, ali verujem da ćemo prekinuti neugodnu tradiciju. Igraćemo ofanzivno kao u Jagodini, jer samo tako možemo da dođemo do zacrtanog cilja.

On je priznao da ga raduje dobra partija Aleksandra Kataija koji je postigao gol u prošlem meču.

- Stalno pričam o njemu, odličan je igrač, počeo je da trenira onako kako bi trebalo. Polako se menja i to je pokazao na prošlom meču. Mora da shvati da se fudbal igra u oba pravca - rekao je Lalatović.

Fudbaler Zvezde Darko Lazić rekao je da respektuje Vojvodinu, ali da se nada pobedi.

- Vojvodina ima dobar i mlad tim, ali kao i uvek mi idemo na pobedu - dodao je mladi defanzivac.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se sutra od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA