NE VOLITE DA SKAČETE? Zbog ovih seksi cica na federima ćete sigurno probati kangu džamp! (FOTO) (VIDEO)

Kangu džamp program utiče na ljutsko telo tako što u sklopu treninga se sagori 80% više kalorija nego bilo koja druga rekreacija * Program uključuje aktivnost celog tela i nestanak celulita i zaštitnik je zglobnog sistema

  • 1

Prvi put u Srbiji imate priliku da probate novu vrstu fitnesa Kangu Džamps (Kangoo jumps).

Ovaj program je osmišljen od strane Kanadskog doktora Gregori Lekhtama, koji je imao za cilj da se ljudi sa postraumatskim oštećenjima mogu i dalje baviti nekim vidom sporta i rekreacije!

Prvi put je prezentovan u Parizu 1994 kao egzibicioni sport!

Seksi cice na federima oduševile publiku u Čairu! (VIDEO)

Denis Navil, švajcarski inžinjer, je patentirao brend i samim tim postao vlasnik Kangoo jump proizvodnje.

Vlasnik Kangoo jumps obuće moze sa njom da: trči, skače,pleše, vežba aerobik i raznorazne vidove fitness vežbanja kako u zatvorenom tako i na otvorenom prostoru u prirodi ili terenu bez obzira na podlogu!

Takođe postoji program za decu koja mogu da uživaju u Kangoo jumps čarima rekreacije !

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Da bi neko pravilno koristio Kangoo jumps obuću mora da prati instrukcije koje može dobiti jedino od licenciranog trenera Kangoo power class instruktora!

Licenciranje trenutno u Srbiji obavlja Kinga Sebestyen iz Mađarske koja je ekskluzivni distributer i internacionalni trener, koja radi devet godina za Kangoo jumps firmu, uvoznik za Bugarsku, Rumuniju,Srbiju I Švedsku!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kinga u saradnji sa Ninom Aranđelović, koja je prvi instruktor i menadžer u Srbiji sa ovim vidom ekskluzivnog vežbanja koji održava već dve godine u Nišu rešila da proširi i u Beogradu sa saradnikom Jelenom Stojković. takođe jedinim ženskom licenciranim instruktorom!

Kangoo jumps instruktor pored potrebne obuke je važno da ima završenu minimalno školu za operativnog trenera ili jos bolje Fakultet za sport i fizičku kulturu!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kangoo jumps power program utiče na ljutsko telo tako što u sklopu treninga se sagori 80% više kalorija nego bilo koja druga rekreacija,uključuje aktivnost celog tela i nestanak celulita, zaštitnik zglobnog sistema, utiče na limfni sistem, podizanjem gluteusa,utiče na raspoloženje u pozitivnom smislu, smanjuje depresiju i samim tim vas čini srećnim!

Ako želite da postanete deo ovog tima možete ih kontaktirati preko sajta Kangoo club Srbija..

Pogledajte kako izgleda jedna demonstracija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonja

    26. mart 2015 | 01:30

    Ja sam videla da ovo vec postoji u Beogradu. interesantna stvar. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA