KAD SE MMA BORAC PRESTRAVI OD STRAHA: Pretio našem preko Fejsbuka, pa pobegao iz ringa!

Ovaj MMA borac nije ispao muškarac, već je preko Fejsbuka hteo da dođe do malo slave, objašnjava crnogorski "gladijator" Vaso Psihopata Bakočević

  • 6

Čečenski MMA borac Tamirlan Dadaev nije opravdao status hrabrog muškarca, koji zveri iz ringa nose. Dadaev je nekoliko dana pred borbu sa  Vasom Psihopatom Bakočevićem otkazao meč, a njegov potez za to ne bi bio toliko sraman da prethodno nije pretio Crnogorcu na Fejsbuku.

Razlog za ne dolazak Čečena na borbu u Abu Dabi je što, prema njegovim rečima, nije dobio vizu!

Psihopata, poznat kao veliki šoumen, pokrenuo je raspravu još krajem januara preko Fejsbuka sa Dadaevim, iako je od početka strahovao da će Čečen da otkaže borbu.

- Vidim da Dadaev hoće da stekne malo slave preko mojih leđa. Zna on šta ga čeka protiv mene u ringu. Zato se plašim da će otkazati borbu, kao i prethodnih četiri, samo nekoliko dana pred borbu - rekao je Bakočević krajem januara, a njegove slutnje su se nedavno i obistinile.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iako je Dadaev oštro odreagovao i pretio Crnogorcu preko Fejsbuka, samo nekoliko dana pred borbu odlučio je da "pobegne iz ringa"!

- Dadaev nije ispao muškarac. Rekao sam mu da priča koliko hoće, ali da se potrudi da se pojavi na meču, da rešimo sve šakama. Ipak, izgleda da ćemo morati to drugi put da rešimo - rekao je Bakočević za crnogorski "Fajtsajt".

Izgleda i da pojedini MMA borci imaju strah pred ulazak u ring, ukoliko je protivnik spremniji ili jači od njih.

U međuvremenu organizatori su pronašli zamenu za Dadaeva, pa će se u ringu Bakočeviću suprotstaviti David Matošević. Ovaj meč je zakazan za 26. mart.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko_realista

    25. mart 2015 | 18:24

    Ko su ovi??

  • пиши ћирилицом

    25. mart 2015 | 18:47

    Васо је супер момак,не изгледао тако на сликам,али стварно јесте много добар лик :)

  • Saxy

    25. mart 2015 | 18:23

    Bas me z.....e !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA