Fudbaler Zvezde ostaje na Marakani do kraja karijere?

Iskusni 34-godišnji Savo Pavićević obavezao se na dvogodišnju vernost srpskom šampionu

  • 8
Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Rukovodstvo Crvene zvezde je ispunilo obećanje dato na izmaku 2014. godine - potpisali su novi ugovor sa Savom Pavićevićem koji se obavezao na novu dvogodišnju vernost srpskom šampionu.

To praktično znači da će iskusni defanzivac do kraja karijere nositi crveno-beli dres s obzirom na to da je već zagazio u 35. godinu života. Pogotovo ako se zna da je Pavićević tokom zime odbio unosnije ponude Lirsa i Sidneja.

Podsetimo, Pavićević je već jednom nogom bio u Belgiji gde mu je tadašnji trener Lirsa Slaviša Stojanović ponudio odlične uslove, ali je crnogorski štoper u poslednjem trenutku odlučio da ostane na Marakani i pomogne Zvezdi da odbrani titulu.

Pavićević je tokom jeseni odigrao svih 15 utakmica za srpskog šampiona i, zajedno sa Lazićem, činio je tandem najbolje odbrane u ligi. Na početku proleća bio je povređen, tako da ga je na dva meča menjao mlađani Vukašin Jovanović. Ipak, Pavićević se vratio u tim na meču protiv Napretka u prošlom kolu. kada je Zvezda minimalno slavila golom Lazovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA