PARTIZANOV FUNKCIONER: Škuletić je plačući tražio da ode iz kluba!

Ovaj detalj iz transfer sage bivšeg igrača crno-belih otkrio je Vojislav Nedić

  • 12

Navijači Partizana imali su što-šta da zamere novoj upravi kluba, a verovatno najveći "greh" novog rukovdstva na čelu sa Zoranom Popovićem jesu prodaje najboljih pojedinaca iz jesnjeg dela sezone - Petra Škuletića i Danka Lazovića.

Grobarima je posebno teško pao transfer najboljeg strelca polusezone, kom je najpre propao angažman u Lilu, da bi potom u poslednjim momentima prelaznog roka Škuletić potpisao za Lokomotivu iz Moskve.

Potpredesnik kluba Vojislav Nedić istakao je da uprava nije mogla nikako da zadrži napadača.

- On je posle otkazanog transfera u Lil bukvalno plakao tražeći da ode. Šta smo drugo mogli da uradimo, osim da ga pustimo da ode - rekao je Nedić za "Naše novine".

Škuletić je zbog sjajnih izdanja u dresu Partizana, ali i uspešnim uvodnim partijama u Lokomotivi zavredio poziv za nacionalni tim za meč kvalifikacija za EURO 2016 protiv Portugalije u nedelju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    27. mart 2015 | 06:43

    Pa,sta... Nije vise mlad,a to mu je mozda i poslednja sansa da uzme neku lovu. Niko im ne zamera sto su ih prodali,nego sto nikog nisu doveli. Prodaju 2 centarfora,dovedu 2 stopera. Klasicna sabotaza

  • GR-ĆU

    27. mart 2015 | 08:19

    A Lazović da li je i on plakao ili je oteran.Napolje iz Partizana svi vi nesposobni što nemate po 50000e.

  • tomy

    27. mart 2015 | 05:00

    I sta to ima veze pa i Pantic je zeleo da ode a niste ga pustili, Skuletic je imao ugovor i tvrdio da je veliki navijac Partizana, njegov posao je da igra a ako ne bi bio na nivou otisao bi na klupu, sigurno bi ubrzo nasao motiv da igra ako bi hteo da nasplati trasfer, znaci sad svako ko zaplace moze da ode, koji diletanti iz uprave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA