Bjeković pecnuo Tumbakovića: A svi znamo koliko je Tumba učestvovao u osvajanju titula Partizana!

Legendarni fudbaler, trener i funkcioner crno-belih govorio o titulama koje je Partizan osvojio sa Ljubišom Tumbakovićem

  • 15

Izjavama o Ljubiši Tumbakoviću, bivši fudbaler i sportski direktor Partizana Nenad Bjeković ponovo je uzburkao strastu u Humskoj. Strasti koje su i ovako uzavrele do usijanja posle smene Marka Nikolića.

Gostujući u rubrici Mozzartsporta ''Moja priča'', Bjeković je govorio o svojim igračkim danima, ali i trenerskim gde je otkrio neke stvari koje nikome do sada nije rekao.

- Mlađarija verovatno nema pojma da sam nekada prevodio ekipu Partizana do dve titule. Za njih je Ljubiša Tumbaković najtrofejniji trener u klupskoj istoriji. Jeste, ako se služimo samo govorom brojki. Njihova realna težina je nešto drugo - rekao je Bjeković i dodao:

- Ne kažem ovo zbog sebe, nego radi istine: Jedan trofej šampiona u velikoj Jugoslaviji vredi koliko pet današnjih. A svi znamo koliko je Tumba učestvovao u osvajanju trofeja u svojoj eri.

Podsetimo, Tumbaković i Bjeković su uspešno sarađivali u Partizanu, a nedavno su pominjani kao kandidati za predsednika kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igor ks

    27. mart 2015 | 19:55

    Po Bjekovicevoj racunici Zvezda onda ima 90 titula a partizan 30 ....Sam je rekao covek....

  • igor ds

    27. mart 2015 | 19:39

    Bjekovic je samo priznao da tumbakovic nije osvajao nista vec da je titule partizan osvajao van terena na celu sa zekom i njim,kao i mirkom marjanovicem, sto i nije neka novost.Lepo je sto je priznao da je bilo van terena1

  • vaistinu

    27. mart 2015 | 19:49

    Ladno je priznao da su van terena osvajali titule....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA