Nastasić: Ronaldo je najbolji na svetu, ali spremni smo za tri boda!

Štoper reprezentacije Srbije smatra da opasnost po našu ekipu preti od svih igrača Portugala, i da bi bila greška fokusirati se na njihovog najboljeg igrača

  • 2

Srpski fudbalski reprezentativac Matija Nastasić poručio je po dolasku u Lisabon da je ekipa spremna da protiv Portugala osvoji tri boda i potpuno se vrati u trku za plasman na šampionat Evrope.

- Nadam se da smo spremni da uradimo ono što narod očekuje od nas, ali što i mi sami očekujemo. Nismo u situaciji da razmišljamo u smeru ''ako izgubimo''. Idemo na pobedu i učinićemo sve da se iz Lisabona vratimo sa tri boda - rekao je Nastasić srpskim izveštačima u Portugaliji.

Prema njegovim rečima ekipa nikako ne bi smela da napravi grešku i svu pažnju usmeri na Kristijana Ronalda.

- Opasno bi bilo da samo mislimo o Ronaldu, on se izdvaja jer je najbolji na svetu, ali nikako ne smemo da zapostavimo ostale. Sa svih strani preti opasnost - istakao je Nastasić.

Štoper Šalkea istakao je da je ekipa sjajno radila u Staroj Pazovi i da mu se čini da je atmosfera bolja nego prilikom nekih prethodnih okupljanja, a takođe dodao da sada ima više samopouzdanja nego dok je bio član Mančester Sitija.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Za svakog igrača je najbitnije da igra, mislim da sam napravio pravi potez odlaskom u Šalke. Imam više samopouzdanja i utakmica u nogama, što je mnogo bitno i osećam da sam spremniji - zaključio je Nastasić.

Utakmica I grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope između Portugalije i Srbije igra se u nedelju od 20.45 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lazio

    28. mart 2015 | 15:12

    Na osnovu cega das ovakvu izjavu pa albaniju ne mozes da dobijes gubis od danske kuci armenci penal promasuju i igraju bez najboljeg igraca ako primite manje od 3 gola bice uspeh...

  • Kalimero

    29. mart 2015 | 11:48

    Joj Nasticu, dete prvo pobedite Farska ostrva. Od Kosova ćete gubiti još malo kako igrate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA