Možda ove slučajnosti donesu Srbiji pobedu 2:1 nad Portugalijom? (VIDEO)

Mnogo zanimljivih činjenica podudara se sa putem Srbije u Lisabon, i poslednjeg velikog uspeha mlade reprezentacije na tlu Pirinejskog poluostrva

  • 3

Radovan Ćurčić će prvu takmičarsku utakmicu na klupi reprezentacije imati protiv Portugalije, a s obrzirom na stanje na tabeli i sve što se do sada izdešavalo u kvalifikacijama, pobeda je imperativ za Srbiju, ne bi li se vratila u trku za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Nekoliko interesantnih zanimljivosti poklopilo se sa putem u Lisabon i prethodnim velikim uspehom Ćurčića na tlu Pirinejskog poluostrva, kada je sa mladoj reprezentaciji doneo plasman na EP pobedom nad Španijom sa 2:1.

Naime, ponovo je Ćurčić kao selektor na "najtežem zadatku", a tu je i Filip Kostić, koji je bio junak trijumfa protiv Španije.

Takođe, poklopilo se i da Orlovi u Lisabon otputuju bugarskom avio kompanijom "BN air", čijim čarterom je srpska ekspedicija stigla u Lisabon, a istim su Orlići leteli na odlučujući meč protiv Crvene furije.

Ili u Fudbalskom savezu Srbije  neko razmišlja po principu da se "tim koji pobeđuje ne menja", ili su ove zanimljivosti koje su se poklopile puka slučajnost.

U svakom slučaju oni koji su sujeverni mogu probaju da pogode rezultat - 2:1 za Srbiju, uz pogodak Kostića.

Utakmica između Portugalije i Srbije igra se u nedelju od 20.45 sati u Lisabonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA