MMA borac (27) preminuo u ringu od razornog udarca u glavu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ramin Zejnalom iz Azerbejdžana izgubio je život u oktagonu zbog krvarenja na mozgu, koje je uzrokovano snažnim udarcem protivnika

  • 5

Iz Azerbejdžana je stigla tragična vest o smrti na MMA borilištu. Ramin Zejnalov, koji je imao 27 godina, preminuo je u ringu od posledica razornog udarca u glavu.

Iako je nosio kacigu, Azerbejdžancu to nije spasilo život i lekari su vrlo brzo konstatovali smrt zbog krvarenja na mozgu.

Otac preminulog borca, Alibas Zejnalov, izjavio je da se njegov sin odlučio za borbu na turniru, iako se on lično protivio tome.

- Ramin se borio bez moje dozvole. Bili smo protiv toga. Nisam mu to dopustio, ali nije me poslušao i zbog toga je sada mrtav - kazao je Alibas.

Njegov brat je izjavio da Ramin nije bio dovoljno spreman za borbu.

- Nije bio dovoljno spreman za ovu borbu. Bio je pravi sportista. Video sam snimak u kome je je prikazan trenutak smrti, ne mogu kriviti njegovog protivnika ni za ništa - otkrio je brat preminulog borca, Rahman Zejnalov.

Uznemirujući video snimak tragedije možete videti u prilogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA