RAZVALIĆU TI VRATA AKO NE OTVORIŠ: Na ovaj način Serena teši najbolju drugaricu posle raskida!

Njih dve su pravi dokaz da je moguće prijateljstvo između vrhunskih teniserki na WTA turu

  • 1

Spremala je devojačko veče i planirala venčanje. Sasvim iznenada, u maju prošle godine, nazvao ju je njen verenik i za čas srušio ceo svet.

Najbolji svetski golfer Rori Mekelroj je tek tako, iznenada, telefonom (!) rekao danskoj teniserki Karolini Voznjacki da od venčanja neće biti ništa.

- Bila sam uništena. Prvo sam mislila da se šali. Planirala sam devojačko veče, zaboga! Telefon mi je poludeo, ali ja nisam mogla ni sa kim da pričam - priča sada Dankinja, koja je za golfera bila verena pune dve godine.

Ipak, samo je njena najbolja prijateljica sa WTA tura, Serena Vilijams, bila najupornija.

- Prvo je napisala: "Ako se ne javiš, ja ću doleteti u Monako". Druga je bila: "Ako ne otvoriš vrata, razvaliću ih. Tada sam pomislila da je bolje da se javim. I drago mi je što jesam. Serena me nije žalila, kao što bi me mnogi žalili. Kad mi je bila najpotrebnija, bila je uz mene. Zato je naše prijateljstvo sada toliko snažno - izjavila je Karolina.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U najnovijem izdanju "Voga", ovo je uvod o priču o velikoj gren slem šampionki iz nekog drugačijeg ugla. Serena i Karolina su zaista prave prijateljice, iako su neretko suparnice na terenu. Samo od prošlog maja, Amerikanka je četiri puta pobeđivala Dankinju, a tri puta je dobila u tri seta.

Poslednji put je to bilo u finalu završnog Mastersa u Signapuru, kada je Serena slavila u taj brejku 8:6.

- Sedela sam u svlačionici, ljuta što nisam uspela da uspešno privedem meč kraju. Onda je ušla Serena i rekla: Izvini. A ja sam poludela i pitala je kad će da prestane da igra. A ona mi je, dok nisam gledala, ubacila u torbu papirić s nacrtanim smajlijem. I kako da se ljutim na nju?

- Stavimo tačku na taj mit da teniserke ne mogu biti prijateljice. Mi možemo - dodala je Serena.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Osim Karoline, Amerikanka ima veoma jak odnos sa svojom sestrom, Venus. Želela je da bude kao ona, toliko da je majka terala Serenu da u restoranima naručuje prva, jer bi u suprtonom uvek uzimala što i Venus.

Vraćaju se sestre Vilijams - SAD ponovo u najjačem sastavu za Fed kup!

- Na terenu uopšte ne gledam u Venus. Ne mogu. Ako pobeđujem, biće mi je žao. Ako gubim, dođe mi da je nokautiram - priča Serena, sada već onako kao što je znamo.

- Kad sam na terenu, ja sam neustrašiva, zločesta. Izvan terena sam skroz drugačija. Moje samopouzdanje nije isto. Iako bih volela da sam sličnija Sereni s terena. Ova nepoznata Serena konstantno plače i uvek se na nešto žali. Zato mi je važno što imam Karolinu i sestru, tako je lakše - dodala je Serena.

Prvi gren slem turnir osvojila je sa 17 godina, a 19. ovog januara. Sa 33 godine i dalje želi da da još više u tenisu, i da prestigne slavnu Nemicu Štefi Graf, koja ja u karijeri osvojila 22 gren slema.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

 

- U tenisu sam uradila sve što sam htela, tako da je moja jedina briga da izađem na teren i radim to u čemu sam najbolja. U meni gori želja da budem najbolja ikada, a nikada nisam zadovoljna. Uvek hoću da ostvarim više i više - rekla je Serena.

Na kraju, Vilijamsova je objasnila zašto je odlučila da se posle 14 godina vrati na turnir u Indijan Vels, gde je poslednji put nastupila sa 19 godina, kada je kao šampiona doživela rasističko vređanje. Pričalo se tada da je Venus tada namerno odustala od njihovog polufinalnog meča.

Sve o seksi Srbinu koji je sa Serenom Vilijams pijan bio u krevetu, ali nikad ništa nije uradio! (FOTO) (VIDEO)

Serenin stav je promenila knjiga legendarnog Nelsona Mendele, tačnije autobiografija "Long Walk to Freedom" (Dug put do slobode).

- Dok sam čitala, shvatila sam da moram da se vratim. Uvek sam pričala da sam spremna da oprostim, ali to sam morala i da pokažem. Došlo je vreme da se zaboravi i krene dalje - poručila je Serena Vilijams.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    31. mart 2015 | 00:17

    Covece kakva transformacija osobe kada se sredi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA