U NAJAVI NOVI RAT U SVLAČIONICI REALA? Čičarito ljubi lepoticu koju su povezivali sa Ronaldom! (FOTO)

Na naslovnici jednog španskog časopisa osvanule su fotke Meksikanca kako razmenjuje nežnosti sa zgodnom voditeljkom klupske televizije Lusijom Viljalon o kojoj su svetski mediji pisali kao naslednici Irine Šajk posle dodele Zlatne lopte

  • 3
Printskrin: Hola Printskrin: Hola

Da li bi u Realu iz Madrida mogle da izbiju nove varnice po povratku fudbalera sa obaveza u svojim reprezentacijama, a za sve to bi mogao da bude kriv skoro pa zaboravljeni Čičarito Ernandez. Meksički napadač koji je na jednogodišnjoj pozajmici u "kraljevskom klubu" ušao je u vezu sa Lusijom Viljalon, novinarkom klupske televizije "Los blankosa" koju su ranije dovodili u vezu i sa Kristijanom Ronaldom.

Nekada najtalentovaniji svetski centarfor pamti i mnogo bolje dane u karijeri, pošto ni sam ne zna kada je poslednji put zatresao protivničku mrežu i vrlo su mu male šanse da dobije ugovor i ostane na "Santjago Bernebeu", ali zato je itekako uspešan van terena, čim je uspeo da smuva izuzetno atraktivnu Lusiju.

Njihove zajedničke fotografije na kojima se vidi kako se ljube pojavile su se na naslovnoj stranici jednog španskog časopisa, a prema nekim nagađanjima Čičarito je zbog ljubavi spreman sve da učini kako bi ostao što duže u Madridu i nastavio svoju romansu sa španskom lepoticom.

Inače, atraktivna novinarka je u centar pažnje dospela kada su počeli da je povezuju sa Ernandezovim saigračem i najboljim fudbalerom sveta Kristijanom Ronaldom nakon dodele Zlatne lopte kada je potvrđeno da je Portugalac raskinuo vezu se Irinom Šajk, međutim, te spekulacije nikada nisu bile potvrđene.

Međutim, ukoliko je zaista Ronaldo imao nešto sa zgodnom novinarkom, a s obzirom da znamo koliko je sujetan i egoista ne bi nas čudilo da to izazove nove potrese u svlačionici Reala, a čini se da bi tu najdeblji kraj izvukao Čičarito koji bi skoro sigurno ostao bez ugovora i morao da napusti Madrid.

  A photo posted by Lucia Villalon (@lucia_villalon) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA