NAPRAVLJEN PRVI KORAK: Zvezda predala dokumentaciju za igranje u Evropi!

Uprava crveno-belih je predočila Komisiji za licenciranje dosadašnji urađeni posao i predala aplikaciju, ali ipak teži deo posla tek bi trebalo obaviti

  • 18

Veliki korak je Crvena zvezda napravila ka Evropi. Uprava crveno-belih je predala dokumentaciju Komisiji za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije što je neophodno kako bi naredne sezone mogla da nastupa u evropskim takmičenjima.

Sa stadiona "Rajko Mitić" su predočili dosadašnji odrađeni posao na otklanjanju ogromnih dugova i poslali aplikaciju nakon što je istekao rok za njeno slanje, prenosi "Sportski žurnal".

Međutim, iako je ovo veoma važno, aktuelnom šampionu Srbiji predstoji najteži deo posla, a to je prikupljanje velikih novčanih sredstava kako bi do kraja maja isplatili obaveze koje iznose oko šest miliona evra.

Za sada postoji plan da se uzme kredit, ali prethodno se čeka garancija za novi sponzorski ugovor sa "Gazpromom". Ipak, postoje velike šanse da iz ruske kompanije pristanu na nastavak saradnje, međutim, još se čeka na zvaničnu potvrdu kada bi potpisivanje novog ugovora moglo da se dogodi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uefa

    31. mart 2015 | 23:52

    Suspended

  • 101

    1. april 2015 | 08:23

    Svako se bori za sebe,ali 50 milki duga,/možda i više/,pa mogućnost dobijanja novog kredita,a sve zarad,verovatno,ličnog bogaćenja...Niko nema zvezdo što ti imaš...50 miliona duga i...

  • Realan

    1. april 2015 | 06:03

    To vIse nije ona nasa Zvezda. Fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA