Albanski selektor uveren da Srbija neće videti EP kada njegovoj selekciji vrate tri boda iz Beograda!

Đovani De Bjazi očekuje da Sud za sportsku arbitražu posle žalbe dodeli njegovoj selekciji tri boda iz prekinutog meča na stadionu Partizana

  • 13
Srbija- Albanija Foto: Marko Todorovic

Srbija neće imati nikakvu šansu za plasman u baraž za Evropsko prvenstvo! Takvo je mišljenje selektora albanske reprezentacije Đovanija De Bjazija koji veruje da će Sportski sud u Lozani preinačiti odluku UEFA i dodeliti njegovoj selekciji tri boda iz prekinute utakmice u Beogradu.

Italijanski stručnjak smatra da bi sa ta tri boda njegova selekcija zacementirala treću poziciju i mesto u baražu, a bila bi i vrlo blizu direktnog odlaska u Francusku.

- Očekujemo da Sud za sportsku arbitražu u Lozani 17. aprila doneti odluku u našu korist. Sa ta tri boda protiv Srbije bismo napredovali mnogo na tabeli. Ne znam da li bismo bili bliži plasmanu na EP, ali verovatno bismo zacementirali treću poziciju. U našoj grupi svašta može da se desi i da dođu četiri pobede i četiri poraza. Sve je još otvoreno - rekao je De Bjazi.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Podsetimo, da je povodom nereda, incidenata i prekida meča na stadionu Partizana, UEFA donela odluku da dodeli Srbiji pobedu u tom meču, ali zbog loše organizacije i ulaska navijača na teren joj je oduzela ta tri boda, tako da su obe selekcije izašle iz tog meča kao da se nije ni odigrao.

U našoj grupi Portugalija je prva sa devet bodova, po sedam imaju Danska i Albanija, dok Srbija i Jermenija dele poslednju poziciju sa po jednim bodom iz četiri meča.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zuze

    1. april 2015 | 20:05

    Mi da dobijemo i 6 bodova teško da bi otišli u Francusku.

  • serbonimius

    1. april 2015 | 21:37

    Utakmica je registrovana sa 3 boda za nas ali nevažećih.Što znači da bodove ne mogu da daju njima niti će nama.

  • Bane

    1. april 2015 | 20:04

    Sportski sud u Lozani da promeni odluku UEFE pa dobro bre majku mu jer si pri svesti. Jedino što taj sud može da donese jesu određene sankcije ali bodovi se nikom neće vratiti. Mada sam ja više uveren da će obe tužbe biti odbijene kao ne osnovane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA