Filip Kasalica prebio igrača Radničkog i ostao bez kazne (VIDEO)

Napadač Crvene zvezde trčao i istovremeno tukao defanzivca Radničkog Petra Pavlovića

  • 12

Serija udaraca pesnicom kojima je fudbaler Zvezde Filip Kasalica pokušao juče u trku da se oslobodi defanzivca Radničkog Petra Pavlovića, osim što je ostala neopažena kod glavnog sudije meča Maje Vujovića, predstavlja nešto što je nezamislivo u današnjem fudbalskom svetu profesionalaca.

Za nekoga ko je nedavno na prvom derbiju večitih u životu postigao gol, nekome ko se istakao kao kandidat da posle dugo godina bude idol među klincima, zvezdinim navijačima, ovakav potez je za svaku osudu.

Pavlović jeste vukao Kasalicu u duelu, ali je to sasvim normalan fudbalski potez. Kasalica je bio isprovociran, ali ono što je potom uradio nema nikakvo opravdanje. Udario je Pavlovića sedam ili osam puta. Uostalom, pogledajte video i sami prosudite da li je Kasalica zaslužio kaznu.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • osvetnik

    5. april 2012 | 17:00

    a fer plej je kad partizan namesti tekmu pobede sa dva igraca vise i s nepostojecim penalom Zvezda kako je igrala i bod joj je puno a Partizan je guran od strane jednog coveka i drzave naravno sad kad nameste mec sa Metalcem

  • sunce

    5. april 2012 | 01:25

    Stidite se "novinari" odvratni. A to sto ga je ovaj seljak vukao za dres. I pisite malo o onoj kradji u humskoj.

  • osvetnik

    5. april 2012 | 01:46

    sta je ovde sporno covek ga vuce odkad je krenuo u sprint sudija naravno ne vidi i ovaj mora da odreaguje i ko zna mozda su imal ineke nesuglasice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA