ODVRATNO I SRAMOTNO: Navijači Sitija ismevali žrtve Minhenske tragedije! (VIDEO)

Pristalice "građana" su ispred "Old Traforda" pevale skandaloznu pesmu o poginulim fudbalerima gradskog rivala

  • 6

Kako uopšte prokomentarisati ono što su navijači Mančester Sitija uradili ispred "Old Traforda" tokom nedeljnog gradskog derbija protiv Junajteda?! Neumesno, neukusno, odvratno, degutantno i sramotno! Tako bi moglo da se okarakteriše njihovo ponašanje.

Oni su pevali pogrdne pesme na račun žrtava Minhenske tragedije, u kojoj je poginulo osam fudbalera "crenih đavola" dok su ostali prošli sa teškim povredama, a neki nisu više nikada zaigrali fudbal.

- Ko to umire na isti? Ko to umire u snegu? To je Met Bezbi i njegovi momci što prave toliku j***nu galamu - glase stihovi pesme koju su pevale pristalice "građana" čime su bacili ljagu na sebe i na svoj klub.

Sada se čeka reakcija nadležnih ljudu iz FA Engleske i Mančester Sitija, jer ne verujemo da će ovo proći nekažnjeno.

Podsetimo, da se tragedija na aerodrom i Minhenu kada se srušio avion sa fudbalerima i stručnim štabom Junajteda dogodila 6. februara 1958. godina dok su se vraćali iz Beograda posle duela protiv Crvene zvezde u meču Kupa šampiona.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA