Indijana preživela i otpisala Majami iz trke za plej-of, Boston košem u zadnjoj sekundi do važne pobede! (VIDEO)

Pejsersi su zadržali šanse da se nađu u plej-ofu, ali je zato njihov trijumf izbacio prošlogodišnjeg vicešampiona iz doigravanja * Seltiksi su Krauderovim košem u poslednjem trenutku potvrdili 7. mesto na istoku

  • 1

Boston i Indijana su trijumfima u svojim mečevima i definitivno otpisali Majami iz trke za poslednje mesto koje vodi u plej of. Seltiksi su košem u poslednjoj sekundi došli do trijumfa kojim su cementirali 7. poziciju i mirno mogu da se spremaju za mečeve sa Klivlendom, dok Indijani predstoji veliki i težak zadatak da pobedom u poslednjem meču ligaškog dela sezone potvrdi 8. mesto na Istoku.

Veliki su posao završili Pejsersi trijumfom nad Vizardsima 99:95, ali ono što ih najviše sada muči jeste da su igrali čak dva produžetka da bi do toga došli, a onda su odmah posle meča otputovali u Memfis gde će za manje od 24 sata morati ponovo da jure pobedu koja im donosi mesto u doigravanju.

Velika borba se vodila i "Konseko Fildhausu", u jednom trenutku je delovalo kao da je sve izgubljeno za domaće kada je tim iz glavnog grada SAD došao do dvocifrene prednosti, ali su se Pejsersi vratili u poslednjoj četvrtini i izborili čak dva produžetka i uzdignute glave napustili parket.

Najzaslužniji za to je svakako Džordž Hil koji je postigao ključne poene u drugih dodatnih šest minuta, a meč je završio sa 24 poena, 9 skokova i 10 asistencija. Odličan je bio i Majls sa 25 koševa i osam skokova, kao i Vest koji je dao 15 poena i imao 8 uhvaćenih lopti. Na drugoj strani po 19 poena su postigli Gortat i Bredli Bil, a Vol je imao dabl-dabl sa 16 poena i 11 skokova.

Boston je relativno rasterećeno ušao u duel protiv Toronta, jer im je i jedan trijumf u preostala dva meča donosio 7. mesto u Istočnoj diviziji, a na kraju su to odmah i potvrdili kada je Krauder u poslednjoj sekundi u padu pogodio za dva poena i doneo pobedu 95:93.

Tokom čitavog meča su se ekipe smenjivale u vođstvu, igralo se poen za poen, tako da je morala da presudi neizvesna završnica u kojoj su više sreće imali Seltiksi. U njihovim redovima najefikasniji su bili Bredli i Tarner sa po 14 poena, dok su Reptorse predvodili Lauri i Vilijams sa po 16 koševa.

LA Klipersi i dalje ne znaju protiv koga će igrati u plej-ofu, niti sa kog će mesta ući u njega. To nije otkrio ni trimf nad Finiksom 112:101, pa tako posle poslednjih mečeva mogu da završe i kao 5., ali i da u najsrećnijem spletu okolnosti budu 2. na Zapadu. U svakom slučaju sigurno je da će imati prednost domaćeg terena.

Do trijumfa nad Sansima su ih vodili Kris Pol sa 22 poena, a pratio ga je grifin sa 20. kod poraženih najbolji su bili Gudvin sa 18 i Taker sa 17 koševa.

NBA, rezultati:

Indijana - Vašington 99:95

Boston - Toronto 95:93

Finiks  - LA Klipers 101:112

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delije

    15. april 2015 | 16:32

    Kakva losa igra na pocetku, užas... Zvezda i Partizan bi bolje gadjali za 3 poena...uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA