Sudija zbog koga je Simeone pauzirao osam mečeva - ponovo isključio Argentinca!

Trener Atletika nije bio zadovoljan zbog jedne odluke glavnog arbitra, prenaglio je sa reakcijom, pa je drugi put ove sezone kraj meča posmatrao sa tribina

  • 0

Temperamentni trener Atletiko Madrida Dijego Simeone isklučen je drugi put ove sezone zbog prigovora sudijama. Zanimljivo, sa klupe ga je oterao isti čovek - Fernandez Borbalan.

Ovaj arbitar je početkom sezone već jednom izbacio Argentinca, i to u duelu Superkupa sa Realom. Zbog burne reakcije i nesportskog ponašanja Siimeone je tada isključen, a potom suspendovan na čak osam utakmica.

SIMEONE POLUDEO: Sukob trenera Leverkuzena i klupe Atletiko Madrida (VIDEO)

Očigledno je da tihi rat na relaciji ove dvojice i dalje traje, mada je i ovoga puta Borbalan imao razloga da isključi Simeonea. Naime, trener gostiju je krajem poluvremena protestovao zbog faula nad Grizmanom, tražeći da sudija sankcioniše protivničkog igrača, međutim kako se to nije desilo, Argentinac je burno reagovao kod pomoćnika, a ovaj o tome obavestio Borbalana.

Glavni sudija nije mnogo oklevao i po kratkom postupku poslao je Simeonea na tribine.

U trenutku isključenja Atletiko je vodio 2:0, ali je domaćin uspeo da postigne počasan pogodak  - 2:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA