Ovom trojkom je Kalinić slomio Partizan i utišao crno-belo grotlo u Pioniru! (VIDEO)

Nikola Kalinić je predvodio ekipu do pobede nad crno-belima, a pri rezultatu 75:74 postigao je ključne poene za brejk crveno-belih pred Grobarima

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde napravili su brejk u 3. meču polufinalne serije plej-ofa i tako došli na korak od plasmana u finale, a ujedno i u Evroligu naredne sezone. Crveno-bele je do pobede predvodio Nikola Kalinić, koji je bio najbolji pojedinac meča. Postigao je 25 poena, imao je osam skokova i šutirao je perfektno za tri poena 3/3.

ZVEZDA NA KORAK OD EVROLIGE: Kalinić i Dženkins srušili Partizan za 2:1 u pobedama!

Ovako su se Pavlović i Kalinić zakačili! (VIDEO)

Upravo jedan njegov pogodak van linije za tri poena odlučio je utakmicu i potpuno slomio otpor Partizana. Ekipa Dejana Radonjića vodila je tokom čitavog meča, a u jednom momentu imala je i prednost od čak 16 poena. Međutim, puleni Duška Vujoševića se nisu predavali, i u jednom trenutku u poslednjoj četvrtini došli su na samo poen razlike.

Ipak, baš u tom trenutku Kalinić je postigao trojku, posle koje su se crveno-beli ponovo rezultatski odlepili i potom rešili meč. Pogledajte ključni trenutak i pogodak Kalinića na 01:00 na priloženom snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA