BJEKOVIĆ: U derbiju može da pobedi slabiji, a to je sada Zvezda!

Nekadašnji funkcioner Partizana dao je svoju prognozu pred predstojeći 148. fudbalski večiti derbi

  • 8

Nekadašnji golgeter i funkcioner Partzana Nenad Bjeković poručio je da se pomalo plaši predstojećeg večitog derbija, jer se kroz istoriju često dešavalo da pobedi slabiji, a to je po njegovom mišljenju trenutno Crvena zvezda.

- Partizan ima mnogo bolji tim od Zvezde i siguran sam da će biti prvak države, međutim teško je prognozirati šta će se desiti u derbiju, pogotovo jer se ranije često dešavalo da pobedi slabiji, a to je trenutno Zvezda - rekao je Bjeković novinarima posle promocije knjige o večitom derbiju u izdanju Službenog glasnika, na kojoj je došlo do incidenta kad je Vladimir Petrović Pižon napustio promociju.

On je istakao da ishod ovog duela neće odlučiti prvenstvo.

- Nema favorita u derbiju, jer u tom duelu nikada nije bilo važno ko je bolje plasiran na tabeli ili ko je na papiru jači, ali sigiran sam da derbi neće rešiti prvenstvo. Posle derbija ostaje još mnogo da se igra, ali siguran sam da će Partizan osvojiti titulu jer je jednostavno ima bolji tim od Zvezde - poručio je Bjeković.

Derbi između Crvene zvezde i Partizana igra se narednog vikenda a crno-beli trenutno na tabeli imaju pet bodova prednosti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igor ds

    20. april 2015 | 15:45

    Pricas istinu kao sto si i posten.Realno,partizan nema pojma,bio je za nijansu bolji kada su tu bili skuletic i lazovic,sada pricati da je bolji je ludost ili se samo hrabrite.Titulu sigurno ne zasluzujete,narocito jer ste vecinu bodova osvojili uz pomoc sudija.A u derbiju ce se videti ko je bolji.

  • Peca

    20. april 2015 | 14:53

    Ovom zvace bulja gace,poceo je unapred da se pravda...

  • Djukanon

    20. april 2015 | 14:54

    I on je nekad navijao za Zvezdu...kompleksi...janjicar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA