Plivači dobili bazen da se spremaju za Olimpijske igre!

Temperatura vode na bazenu SC Milan Gale Muškatirovic je 27, a temperatura vazduha 29 stepeni, pa će Silađi i ostali srpski olimpijci u plivanju imati idealne uslove u okviru priprema za predstojeće Olimpijske igre, navodi se u saopštenju.

  • 2

Čelnici Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" doneli su odluku da podrže najbolje srpske plivače i omoguće im pripreme za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Direktor Sportskog centra Branislav Krekić rekao je da je reagovao čim je iz medija saznao da je Čaba Silađi morao da plati ulaz na bazen u Košutnjaku.

SKANDAL: Srpski olimpijac morao da plati ulaz na bazen da bi trenirao!

"SC Milan Gale Muškatirović doneo je odluku da bude pokrovitelj srpskih reprezentativaca u plivanju u okviru priprema za Olimpijske igre u Riju, 2016. godine. Verujemo u naše sportiste i želimo da im pomognemo da na najbolji mogući način predstave Srbiju na Olimpijskim igrama u Riju sledeće godine - izjavio je Krekić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA