Svet opet gleda Srbiju kao zemlju huligana! Evo šta pišu strani mediji o 148. derbiju (FOTO)

Naša zemlja opet "dala materijala" za stvaranje negativnog utiska

  • 16
FK Crvena zvezda - FK Partizan, 148 derbi Foto: Telegraf

Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana nije prošao neopaženo u regionu, pre svega zbog incidentata koji su se dogodili na tribinama.

Utakmica na stadionu Rajko Mitić kasnila je 42 minuta jer je došlo do tuče navijača na istočnoj tribini stadiona Rajko Mitić, a potom i pristalica Zvezde sa pripadnicima žandarmerije.

Baklje Delija i Grobara nam letele pored glava: Ovako izgleda kad si usred vatrenog jezgra Severa i Juga! (VIDEO) (FOTO)

Hrvatski portal INDEKS pod naslovom "Krvavi srpski derbi" prenosi da se o duelu na terenu najmanje priča, dok Jutarnji list piše da je "večiti derbi osramoćen nemilim scenama nasilja" u sukobu huligana.

Bosanskohercogovački Dnevni Avaz navodi da je bačena mrlja na najveću utakmicu u Srbiji zbog čega je malo falilo da se odloži, dok Oslobođenje u prvi plan stavlja da je više od 30 osoba povređeno.

Sve o 148. večitom derbiju pratite OVDE.

Printskrin: index.hr Printskrin: index.hr

Podgoričke Vijesti izveštavaju da je sukob počeo neredima Partizanovih navijača i da su na isti način odgovorile pristalice sa druge strane, kao i da sukob dugo nije mogao da se smiri.

DIREKTOR SUPERLIGE: Nemoćni smo pred huliganima, bar su igrači i treneri bili na nivou!

Takođe, evropske agencije dale su prostor 148. večitom derbiju, u kojem AP navodi da je u žestokom sukobu uhapšeno 40 izrednika, dok Rojters javlja da, pored toga što je meč kasnio zbog nereda, bio je prekidan i zbog velike bakljade i dimnih bombi sa obe navijačke tribine.

Printskrin: dailymail.co.uk Printskrin: dailymail.co.uk

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana zavšena je rezultatom 0:0, nakon čega su crno-beli ostali prvi na tabeli sa pet bodova više u odnosu na najvećeg rivala.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maverick

    26. april 2015 | 17:20

    Ako redari nisu sposobni da obezbede mirnu posetu nekoj utakmici onda bi sport narocito fudbal,potpuno zabraniti u Srbiji.Neshvatljivo je ici kao navijac na nekoj utakmici i tamo praviti nered,i to je kao cool.Te klince sto se tamo bahate strpati u zatvor na minimum 10 godina i onda nek se qrce u prdekanu!

  • &

    26. april 2015 | 17:40

    Da,hrvati odmah u tudje dvoriste! A u njihovom sta je?! Utakmice Hajduk-Dinamo ?! Svaki put je i gore od ovog ovde !

  • Zeljko PSG ex JSO

    26. april 2015 | 16:35

    A koji su ovi nabrojani svet?'

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA