Nekada igrao za Junajted i bio prvak Francuske, a sada motorom odlazi na posao!

David Belion i dalje trči za loptom u trećeligašu pod imenom Red Star, ali mu je primarni posao u umetničkoj galeriji u Parizu

  • 2

Čudan je životni put Davida Beliona! Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Sanderlenda i Vest Hema odlučio je da mu fudbal ne bude primarno zanimanje i sada radi u umetničkoj galeriji u Parizu gde takođe nastupa i za trećeligaša Red Star.

 

Francuz je proveo tri poražavajuće sezone na Old Trafordu gde je uspeo da osvoji Superkup, a igrao je još i za Kan, Nicu i Bordo s kojim je 2009. godine bio prvak Francuske. Međutim, jedan poziv promenio je sve.

 

- Jedna žena mi je ponudila priliku da ih predstavljam i ja sam rekao DA. Sada radim u maloj umetničkoj galeriji za koju skupljam slike - rekao je Belion i dodao:

 

- Više ne vozim ni automobil. Skuterom idem na treninge i posao, a ponegad i skejtom. Mrzim život fudbalskih zvezda. Uvek sam ozbiljno shvatao fudbal, ali nekako sam se zasitio.

 

 

Pored svega, Belion ističe da još nije rekao zbogom fudbalu. jedan san je ispunio, za drugi se sprema.

 

- Imao sam dva sna na početku karijere. Jedan je bio da igram pored Gigsa i to sam ispunio, a drugi je da zaigram za Njujork Kosmos - jasan je Belion.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA