Zvezda odblokirala račun posle 507 dana!

Crveno-beli ''prodisali'' nakon finansijske injekcije generalnog sponzora Gasproma

  • 8

Ruske pare su počele da se troše na Marakani! Nakon 507 dana, Crvena zvezda je uspela da odblokira račun koji je neprekidno blokiran još od 13. decembra 2013. godine.

Za to je svakako najzaslužniji generalni sponzor Gasprom koji je nedavno potpisao novi trogodišnji ugovor, a prva rata od 4.5 miliona za narednu sezonu verovatno je uplaćena.

Bankarska blokada Zvezde iznosila je oko 265 miliona dinara, ali je u sredu smanjena na 200 miliona. U četvrtak je ponovo porasla na 213 miliona dinara, da bi u ponedeljak pala na 190 miliona dinara.

ZVEZDINA NOVA OFANZIVA NA TOLETA: Ovoga puta idemo do kraja!

Tokom dana račun je čišćen od dugovanja, da bi na kraju radnog dana u ponedeljak svi dugovi sa bankarskih računa nestali.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Crveno-bele navijače može da raduje i izjava generalnog direktora Zvezdana Terzića vezana za evrolicencu.

- Radimo na tome intezivno, a prvostepeni organ FSS odbio je naš zahtev za igranje u Evropi. Bez obzira na to, uložićemo žalbu i nadamo se da će do 25. maja biti uvažena. Često se dešavalo da se prvi zahtevi za evrolicencu odbiju - rekao je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iicenca

    5. maj 2015 | 11:16

    Moje mišljenje je,možda grešim,da ne treba da bacamo pare koje inače nemamo,na evro licencu.Da budemo realni.Zvezda poslednjih godina i kad je jači tim imala nije uspevala da prođe kvalifikacije.Prošle godine smo mogli ali nisu nam dozvolili.Ove godine sigurno nećemo uspeti sa ovim timom i bolje da se novac ulaže u vraćanje duga nego u investiciju zvanu Evrolicenca,jer nećemo ući u Evropu i nećemo na taj način zaraditi ništa.Ogroman je rizik a da se ostvari potrebno je čudo.Zvezda Partizan ili Novi Pazar ne može da pobedi a kamoli neki jači evropski tim.

  • GROBAR

    5. maj 2015 | 14:35

    Kakav bi derbi bio da je Zvezdi ostao proslogodisnji tim a Partizanu onaj sa jesenjeg dela sezone.Dzaba sve kod nas pare ne idu klubovima vec pojedincima.

  • ...

    5. maj 2015 | 12:17

    Nije Marakana, nego Rajko Mitic Zvezda SAMPION !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA