PARTIZAN U FINALU! Crno-beli ludim preokretom sa -4 i posle peteraca skinuli Zvezdi krunu! (FOTO)

Sve je delovalo na početku treće četvrtine kao da će crveno-beli opet izboriti finale, jer su vodili 5:1, ali je onda usledio neviđeni preokret crno-belih i drama koju su na kraju odlučili peterci i iz koje su kao pobednici izašli puleni Vlade Vujasinovića

  • 39

Partizan je u finalu domaćeg plej-ofa posle tri godine! Crno-beli su napravili čudo na Banjici i jedan od najneverovatnijih preokreta i to protiv večitog rivala i aktuelnog šampiona Crvene zvezde koju su savladali posle boljeg izvođenja peteraca 11:10, pošto je u regularnom delu bilo 7:7.

Crno-beli su učinili nešto što je delovalo nezamislivo početkom trećeg perioda, ali uz fantastičnu podršku sa tribina napravili su podvig kakav odavno nije viđen na bazenima, ne samo u Srbiji, već širom Evrope.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kao da smo gledali dve različite utakmice! U prvom poluvremenu je dominirala ekipa Dejana Savića na čelu sa Dejanom Šefikom i došla do četiri gola prednosti, ali je onda usledio preokret Partizana koji je minut pre kraja došao do dva gola viška. Tada je usledila luda završnica u kojoj su se gosti izborili za peterce.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U prve dve četvrtine Denis Šefik je bio nesavladiv, branio je svaki udarac i iz svih pozicija, dok su njegovi saigrači u napadu odmah stekli prednost koja je sve vreme rasla do starta treće četvrtine kada je pisalo 5:1 na semaforu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Partizan je bio oslabljen, jer nije imao na raspolaganju Slobodana Sora, a još veće muke za Vujasinovića su nastale na kraju prve četvrtine kada je Gavril Subotić dobio direktan crveni karton zbog nesportskog udaranja protivnika u lice i nije mogao više da se vraća u igru.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tražio je Dejan Savić do svojih izabranika u tim trenucima da se mnogo više koncentrišu na odbranu koju su igrali odlično, međutim, došlo je do zamora i počela je da popušta koncentracija što su iskoristili Vujasinovićevi puleni i započeli preokret.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sve je počelo od mladog Jakšića i njegovog gola, a zatim i peterca koji je iznudio pri rezultatu 5:4, a koji je realizovao Dušan Mandić. Probudio je taj pogodak kapitena crno-belih koji je tada uzeo stvar u svoje ruke i sa još dva uzastopna pogotka doneo neverovatni preokret i prednost od 7:5 za domaćina čiji su navijači poludeli u tim trenucima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ipak, daleko od toga da je sve bilo gotovo, jer su igrači u plavim kapicama krenuli na sve ili ništa i to im se isplatilo, pa su na osam sekundi pre kraja izborili nerešen rezultat i peterce.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Puni samopouzdanja igrači Partizana su redom rešetali mrežu Denisa Šefika, dok na drugoj strani su popustili oni najiskusniji Viktor Rašović i Sava Ranđelović kojima je Ristanović odbranio udarce i tako doneo crno-belima priliku da se protiv Radničkog iz Kragujevca bore za trofej šampiona Srbije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina boli...

    6. maj 2015 | 22:48

    Pocelo propadanje drzavnog projekta i vestackog kluba. Trajao citavu godinu i po.

  • Pg 081

    6. maj 2015 | 23:03

    Srce sampiona !!!!! Najtrofejniji svjetski vaterpolo klub !!! Vk partizan !

  • Dr

    6. maj 2015 | 21:37

    Polako se sve vraca na svoje mesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA