FITNES FEŠN ŠOU: Seksi cice i zgodni momci vas čekaju u Beogradu! (FOTO)

Gledaoci će moći da vide srpske šampionke u bodi fitnesu i bikini fitnesu kao i momke koji se takmiče u fizik kategoriji

  • 2

Drugi Fitness Fashion Show biće održan u subotu 9. maja (19.00) u atrijumu šoping mola Delta City. Ljubitelji mode i fitnesa imaće ponovo priliku da učestvuju u drugom po redu.

izboru za "Miss & Mistera" fitnesa. Stručni žiri iz sveta mode i sporta ocenjivaće takmičare u dve kategorije - modnoj reviji i nastupu u kupaćim kostimima.

U prvom delu takmičari će nositi modele poznatih brendova iz Delta Cityja, dok će u drugom delu demonstrirati svoje fizičke atribute i fitnes spremnost.

Pored takmičarskog predviđen je i revijalni deo Fitness Showa, na kojem će publika moći da vidi između ostalog: šampionku države u bikini fitnesu Milicu Lazović, prošlogodišnju Miss Fitness Jovanu Sekulić kao i vicešampionku Srbije u bodi fitnesu i crossfit takmičarku Kristinu Danilović.

Prošlogodišnja pobednica Jovana Sekulić. Foto: MR BIG/Miloš Marković Prošlogodišnja pobednica Jovana Sekulić. Foto: MR BIG/Miloš Marković

Broj mesta za gledaoce ovog interesantnog sportsko-modnog takmičenja biće ograničen, a svi zainteresovani mogu besplatno podići svoje karte na Info pultu Delta Sitija..

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA