Đoković imao problem sa rukom

- U važnim trenucima sam se osećao malo nelagodno - poručio je srpski teniser nakon prve pobede na masteru u Rimu

  • 0

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković priznao je posle pobede nad Nikolasom Almagrom da nije startovao prema očekivanjima na masters turniru u Rimu, gde brani titulu.

Ðoković je savladao Španca u tri seta (6:1, 6:7, 6:3) posle dva sata velike borbe, nakon što je u taj-brejku drugog seta neobjašnjivo prokockao prednost od čak 5:2.

- U važnim trenucima  sam se osećao malo nelagodno. Možda zbog toga što nisam igrao neko vreme. Poslednjih nekoliko dana imam problem sa desnom rukom, ali ne brinem se. Siguran sam da ću se veoma brzo vratiti na pravi put - izjavio je srpski teniser, koji je turnir u prestonici Italije do sada osvajao tri puta (2008, 2011, 2014).

Ðokovićev rival u osmini finala biće bolji iz duela u kojem se sastaju Brazilac Tomaz Beluči i Španac Roberto Bautista Agut.

Đokovića gledala teniska seks bomba! (FOTO)

Rimski masters je poslednja Ðokovićeva priprema pred učešće na drugom gren slemu sezone, Rolan Garosu (24. maj - 7. jun).

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA