ĐOKOVIĆ: Ne igram kao što sam to ranije radio!

Srpski teniser nije zadovoljan igrom, iako se plasirao u poufinale ATP turnira u Rimu

  • 3

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković ocenio je posle pobede protiv Japanca Keija Nišikorija da je odlučio brejk kojeg je napravio u trećem setu.

Branilac titule na masters turniru u Rimu plasirao se u polufinale savladavši Nišikorija sa 6:3, 3:6, 6:1.

- Brejk u trećem setu bio je presudan. Kada sam osvojio gem na njegov servis znao sam da će mi to dati krila. Moram, međutim, da budem iskren i kažem da ovde ne igram kao što sam to radio u Monte Karlu. Još nisam na nivou na kojem želim da budem - izjavio je srpski teniser.

U meču za finale Ðokovićev rival je Španac David Ferer, što će biti njihov jubilarni 20. međusobni okršaj, a Srbin je mnogo uspešniji i vodi sa 14:5.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Moj protivnik je specijalista za šljaku, igrač koji se nikada ne predaje. Ferer će me naterati da radim - kazao je Ðoković.

Turnir u prestonici Italije, koji se igra za ukupan nagradni fond od 3,83 miliona evra, Ðoković je do sada osvajao tri puta (2008, 2011, 2014) i biće to njegova poslednja priprema pred učešće na drugom gren slemu sezone, Rolan Garosu (24. maj - 7. jun).

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan B.

    16. maj 2015 | 06:10

    Ma,Ti si car!!!

  • Marko max

    16. maj 2015 | 01:16

    Malo je kontradiktorna ova izjava Noleta, ako je to u opste i rekao, jer koliko se secam da je za vreme Monte Karla izjavio da sada igra bolje nego 2011...

  • goga

    18. maj 2015 | 00:04

    svaka cast Nole!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA