"Policajci" besni na padavičare iz Mančester Junajteda (VIDEO)

U taboru Kvins park rendžersa ogorčeni zbog sudijskih grešaka na meču sa "crvenim đavolima"

  • 0

Sve se danas poklopilo Mančester Junajtedu. Pobedili su Kvins park rendžersi, Arsenal je odradio posao za njih savladavši Mančester Siti, nalaze se pred osvajanjem 20. titule šampiona Engleske. Ali, ostaje velika senka nad uspešnim danom "crvenih đavola", jer je većina ljubitelja fudbala na Ostrvu besna zbog sudijske pomoći Junajtedu u meču sa "policajcima".

Arbitar Li Mejson dao je ogroman vetar u leđa Junajtedu kada je u 20. minutu dozvolio ofsajd poziciju Ešlija Janga, iz koje je svirao nepostojeći penal i povrh svega isključio Šona Derija?! U taboru Kvins park rendžersa besni su na Mejsona i na igrače Mančester Junajteda.

Direktor "policajaca" Fil Berd je na svom Tviter profilu uporedio Ešlija Janga sa Tomom Dejlijem, poznatim britanskim olimpijcem koji se takmiči u skokovima u vodu.

Menadžer Mark Hjuz nije krio svoju ogorčenost:

- Definitivno ćemo se žaliti na arbitražu i na crveni karton Deriju! Mislim da ljudi polako gube poverenje u sudije, posle silnih grešaka u poslednje vreme - poručio je Mark Hjuz.

S druge strane, Aleks Ferguson delimično priznaje da je imao pomoć sudija.

- Mislim da je bio ofsajd, ali što se tiče faula, uveren sam da je Deri fizičkim kontaktom izbacio Janga iz ravnoteže - smatra Ferguson.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA