Porše i dalje uz srpsku atletiku, Kolašinac dobio auto iznenađenja! (FOTO)

Golf 7 bi trebalo da postane oficijelno vozilo EP u dvorani 2017. godine koje se održava u Beogradu

  • 3

U prostorijama Poršea potpisan je ugovor o nastavku saradnje između Atletskog saveza Srbije i kompanije Porše Srbija. Posle godinu i po dana uspešne saradnje, iznenađenja nije bilo.

Dve strane ne mogu da se zamisle jedna bez druge danas.

- Saradnja između ASS i naše kompanije počela je pre godinu i po dana, a danas imam veliko zadovoljstvo da predamo Asmiru Kolašincu naše vozilo na korišćenje, najprodavaniji model golfa - istakao je direktor Poršea Milan Lazić.

Foto: Nenad Pavlović Foto: Nenad Pavlović

Naš atletski as je dobio Golf 7, koji bi trebalo da postane i oficijelno vozilo tokom Evropskog atletskog prvenstva u dvorani 2017. godine.

Zanimljivo, izloženi model na konferenciji imao je na sebi Asmirov rezultat, kao i ispisano njegovo ime i prezime, odnosno siluete njegovih poteza prilikom bacanja kugle.

Foto: Nenad Pavlović Foto: Nenad Pavlović

- ASS je zahvalan Folksvagenu na podršci koju nam pruža već godinu i po dana. Još od Evropskog prvenstva u krosu koje je ocenjeno kao najbolje ikada organizovano.

- Verujemo da će Asmiru ovaj auto biti i veći motiv za dalje rezultate i da će na njemu pisati još bolji rezultat od 20,91 - rekao je generalni sekretar srpske kuće atletike Slobodan Branković.

Foto: Nenad Pavlović Foto: Nenad Pavlović

Otkrio je da su pregovori počeli još u Pragu.

- U Pragu smo počeli priču oko ovoga, Milan je bio sa nama, mogao je da vidi sav taj naboj i pozitivnu energiju gde u sekundi sve može da se preokrene. Nama je na sreću sve krenulo dobro i želimo da nastavimo tako.

Foto: Nenad Pavlović Foto: Nenad Pavlović

- Pozivam sve kompanije da podrže spektakl, koji će biti održan u Beogradu 2017. godine.

Srpski bacač kugle koji je nedavno obezbedio odlazak na Olimpijske igre u Riju je veliki ljubitelj automobila.

Foto: Nenad Pavlović Foto: Nenad Pavlović

- Kao veliki ljubitelj automobila moram da kažem da mi je ovo jedan od najsrećnijih dana u životu, osećam se kao da sam dobio jednu veliku igračku. Ovaj auto će mi pomoći da lakše dolazim na treninge i trudiću se da sto češće menjam rezultat koji je na kolima ispisan - poručio je srpski šampion Kolašinac.

(D. U/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рејналд

    21. maj 2015 | 14:05

    Vala zasluzio je!A zasluzili su i Bekric,Spanovic i Jelaca!

  • nikol

    21. maj 2015 | 15:28

    nek mu je sa srecom, zasluzio je

  • Nemanja

    21. maj 2015 | 15:10

    Sta znaci za jedan sport imati sposobnog predsednika kao sto je Vesa Jevrosimovic!Kamo srece da je u svakom savezu po jedan takav covek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA