OVO JE VEĆ POSTALO TRADICIJA: Šta uradiše jadnim devojkama? (FOTO)

Trend koji je pokrenuo Luis Hamilton da se na pobedničkom podijumu šampanjcem okupaju hostese postaje sve popularniji

  • 0

Luis Hamilton je pokrenuo trend koji sve više uzima maha. Kada je britanski vozač posle trijumfa na Velikoj nagradi Kine potpuno isprskao hostesu šampanjcem zbog čega je i kažnjen, verovatno nije ni slutio da će uskoro pokrenuti lavinu i među svim ostalima koji se nađu na pobedničkom postolju.

Isprskana hostesa: Trajalo je sekundu ili dve, ništa strašno

Definitivno je prskanje ili bolje reći kupanje devojaka koje stoje u blizini podijuma na trkama u bilo kom sportu, a ne samo formuli, postsalo tradicija koju je danas nastavio i brazilski automobilista Luka di Grasi zajedno sa svojim kolegama.

On je pobedio u trci evropskog šampionata u formuli, u Berlinu, a posle meča je zajedno sa kolegom Žeromom Ambrozijom ispaznio čitavu bocu šampanjca na dve hostese koje su se zatekle tu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Očigledno je da njima nije smetalo ovakvo ponašanje ove dvojice pošto su podizanjem palca pokazale da je sve u redu, a ko zna možda im je i prijalo, ako je bila prevelika vrućina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA