Ovako se slavi ulazak u Bundesligu: Striptiz potpredsednika, tone alholola i žurka s navijačima! (VIDEO)

Volker Har, prvi čovek Darmštata morao je zbog opklade da izvede striptiz pred 20.000 pristalica svog kluba

  • 0

Fudbaleri Darmštata sledeće sezone će igrati u najjačem klupskom takmičenju nemačkog fudbala, a to je bio povod za veliko slavlje na gradskom trgu.

Pobedom nad Sent Paulijem u poslednjem kolu na svom terenu sa 1:0, Darmštat je obezbedio plasman u Bundesligu narednu sezone, pošto je završio na drugom mestu sa bodom prednosti u odnosu na Karlsrue, koji će pokušati da se domogne elite u baražu protiv Hamburgera.

Fudbaleri, rukovodstvo, kao i navijači novog bundesligaša bili su presrećni posle ulaska u najjači rang takmičenja, pa povodom toga na gradskom trgu organizovali veliku žurku sa navijačima.

Točilo se pivo, pevale pesme, ali je pravi šou napravio potpredsednik kluba koji je na bini izveo striptiz jer je izgubio opkladu.

Oko 20.000 navijača moglo je da gleda kako se drugi čovek kluba Volter Har skinuo pred svima i ostao samo u donjem vešu.

Pogledajte i sami kakva je slavljenička atmosfera, a trenutak kada potpredsednik Darmštata izvodi striptiz nalazi se na 11:00.

Na sledećem video snimku možete videti i kakvu atmosferu prave navijači novog učesnika Bundeslige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA