Montoja osvojio jedan od najvećih pehara u sportu! Nećete verovati koliko vredi! (FOTO)

Kolumbijac je pobedom na čuvenoj trci Indijanapolis 500 inkasirao astronomsku sumu novca na svoj bankovni račun i osvojio je verovatno najveći pehar koji se dodeljuje u sportu

  • 5

Čuveni kolumbijski vozač Huan Pablo Montoja pobedio je na 99. čuvenoj trci Indijanapolis 500, što mu je obezbedilo astronomsku zaradu.

Nekadašni vozač Formule 1, koji je bio jedan od omiljenijih u Srbiji u vreme dok je vozio u najbržem cirkusu na svetu, inkasiraće neverovatnih 2.449 055 dolara, za pobedu u trci u kojoj je ukupan nagradni fond 13.397 315 dolara.

Kolumbijac je takođe osvojio i veliki pehar koji se dodeljuje pobedniku ove trke a koji je poput nagradnog fonda grandiozan.

Montoja, kao i ostali vozači formule nije preterano visok, dok je pehar koji je osvojio u Indijanapolisu verovatno i najveći koji postoji.

Pobednik trke u Indijanapolisu je posle trke pozirao sa peharom na stazi. Pošto nije mogao da ga podgne stajao je pored pehara, od koga je viši svega nekoliko centimetara.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panco

    26. maj 2015 | 14:39

    Gde ste sada strucnjaci sa sportcluba i comentatori .Smejali ste se ovo coveku.Pa on jedini ima pobede pazi sad 24 casa dajtone,500 milja indijanopolisa dva puta,pobeda u monte carlu.Vozac koji nije prezao od Sumahera u prvoj trci f1.Sampion indi cara.Pobedjivao u nascaru.A gospoda tamo velicaju nekog vetela i hamiltona koji imaju duplo bolje bolide od ostalih,a f1 nikad gora.Treba da prenose recimo indycar,dtm ili btcc..Gde dolaze vozaci do izrazaja,a ne novac i auto.Montoja kralj!!!Cela srbija je za njega navijala u f1.

  • Panco

    26. maj 2015 | 18:28

    Kako je u finisu obisao Dixona i Pauvera nisu znali sta ih je snaslo.Pa on sad u Mercedesu da je u f1 prosetao bi se do titule!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA