U Čukaričkom besni zbog izjava na RTS tokom finala Lige Evrope!

Ekspresan odgovor osvajača Kupa Srbije posle izjava Slobodana Pavkovića

  • 9

Nije prošla neopaženo vrlo neoprezna izjava fudbalsko trenera Slobodana Pavkovića, koji je sa mesta stručnog konsultanta tokom sjajnog finala Lige Evrope pecnuo domaći fudbal, domaće finale Kupa i konačno fudbalere Čukaričkog.

Rečenica da "kod nas u Kupu nisu pobedili fudbaleri, a ovde ipak pobeđuju fudbaleri", misleći na igrače Sevilje i Dnjepra uzburkala je javnost.

Ove izjave tokom finala Lige Evrope naljutiće Čuku i Partizan, ali i uzburkati fudbalsku Srbiju!

Prenosimo saopštenje u celosti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

"Čukarički smatra da je neprimerena i neprofesionalna ocena stručnog konsultanta Slobodana Pavkovića izneta na Javnom servisu Srbije tokom komentarisanja finalne utakmice Lige Evrope, kada je rekao da u finalnoj utakmici Kupa Srbije nisu pobedili igrači za razliku od finala Lige Evrope gde su kako je naveo pobedili igrači.

Tražimo objašnjenje od gospodina Pavkovića i pitamo da li se radi o lapsusu ili nameri, jer smatramo da su ekipe koje su najviše pružile u takmičenju za nacionalni Kup dale svoj maksimum u finalnoj utakmici odnosno da su pobedili upravo igrači.

Na samom kraju prvog poluvremena finalne utakmice Lige Evrope izmedju Dnjepra i Sevilje, koju je Javni servis u sredu uveče, 27. maja direktno prenosio, gost u studiju, stručni konsultant gospodin Pavković je u poređenju domaće i strane finalne utakmice rekao da se pored različitog pristupa u igri dva meča razlikuju i po tome što u finalu Kupa Srbije nisu pobedili igrači.

U nadi da ćemo ubrzo dobiti pojašnjenje za komentar stručnog konsultanta i nastaviti veoma korektnu saradnju sa nacionalnom televizijom, srdačno vas pozdravljamo!"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cenzura

    28. maj 2015 | 12:42

    A spartak ne može da se pobedi??? I onda se nesto ljute...

  • Glasno i jasno

    28. maj 2015 | 11:41

    Pa sta je covek lose rekao, ovde se odavno ne igra fudbal, ovo je sprdnja, Cukaricki ej pazi, pa ovde svaki prosecan klub iz druge lige moze da izdominira...

  • Sokol Kusta

    28. maj 2015 | 11:24

    Dobili kup za 6 bodova sledece sezone...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA