Partizan vraća još jedan biser koji je izgubio?

Crno-beli žele da u Humsku vrate jednog od igrača poniklih u omladinskoj školi, a da nisu ni minut nastupali u seniorskom timu

  • 7

Partizan po dobroj i isplativoj praksi se ponaša u svakom prelaznom roku i zato nema potrebe da se i ove sezone prekine sa tradicijom vraćanje nekadašnjih asova ili izdanaka omladinske škole u Humsku. O tome se već uveliko priča i piše poslednjih nedelja, a posle Marka Šćepovića, Lomića, Smiljanića, Jovanovića, sada je još jedno i ne toliko poznato ime isplivalo u javnost.

 

Reč je o Luki Stojanoviću, nekadašnjem kapitenu generacije "94" godište kojoj su pripadali i Lazar Marković i Aleksandar Mitrović, a koji je odlučio da ode u inostranstvo još pre nego što je prekomandovan u seniorski tim. Kako pišu "Novosti", crno-beli žele da imaju spremnu zamenu za Nikolu Drinčića, ako napusti klub tokom leta i pronašli su je u svom detetu.

 

Stojanović je 2012. godine bez i minuta nastupa u prvom timu otišao u lisabonsk Sporting, gde je jednu sezonu igrao za mladi, a jednu za B tim slavnih "lavova". Prošlog leta je odlučio da sreću potraži negde drugo i pronašao je na Kipru u dresu Apolona gde je odigrao odličnu sezonu u kojoj je i četiri puta bio strelac.

 

Ovaj 21-godišnji fudbaler može da pokrije više pozicija u timu, od defanzivnog, reko centralnog, do isturenog veznog igrača što bi veoma značilo Zoranu Milinkoviću.

 

 

Podsetimo, da je Partizan već pronašao i zamenu za Andriju Živkovića ukoliko ovaj napusti klub, takođe u izdanku svoje škole, a reč je o Nikoli Trujiću koji je prethodne dve sezone proveo u Napretku i u toku narednih dana bi trebalo da potpiše ugovor sa matičnim klubom.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Albertini

    29. maj 2015 | 02:02

    I ovaj će da vam bude zamjena za drincica svaka vam čast, ma to se pravi drim tim, koji će da osvoji ligu sampiona, gde ih samo nalazite boze dragi, sve biser do bisera alal vam vjera, hoće i jare i pare e pa nece moci, nećete moći treće mjesto da osvojite neki mihajlović iz rada zatim neki trujic iz napretka pa deda krasić kojeg nigde nema zadnje dvije godine i sad ovaj prvi put čujem za njega pa da je nešto vrijedeo ne bih ga sporting pustio da ide ali takvi uvijek mogu da se vrate u partizan, jer to je socijalna ustanova, za takve igrače kao što je ovaj mali, scepovic,smiljanić,jovanovic sve bomba do bombe bravo majstori tako se to radi

  • @Žika Živac@

    30. maj 2015 | 21:48

    Ne kaže se biser,kaže se brabonjak!

  • grobari

    29. maj 2015 | 10:04

    To je taj cuveni apollon gde menedzeri trpaju igrace. Poput Ramadani damjanac i drustvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA