Koji fudbaler je Federera naterao na ovako nešto? (FOTO) (VIDEO)

Švajcarski teniser je poznat kao veliki fan Bazela, a poslednji meč tog tima ove sezone bio je specijalan za svakog od navijača tog kluba

  • 0

Rodžer Federer je veliki navijač fudbalskog kluba iz rodnog grada - Bazela, a za sve navijače tog tima petak veče je bio specijalan. Razlog za to je što je klupska legenda Marko Štreler rekao zbogom fudbalu u poslednjem meču sezone protiv Sent Galena.

Čovek koga su prozvali Mister Bazel zbog godina koje je proveo u tom klubu je posle 15-godišnje karijere okačio kopačke o klin, a za to je dobio i koreografiju od pristalica svoje ekipe, ali i zahvalnicu kakvom se samo retki sportisti mogu pohvaliti. Nema mnogo njih kojima se jedan od najboljih tenisera sveta zahvalio na svemu što su učinili, ali je to morao da uradi kada je u pitanju ovaj igrač.

Federer zbog igranja na Rolan Garosu nije mogao da prisustvuje oproštajnom meču Štrelera i zajedno sa 33.000 navijača bude svedok njegovog odlaska u legendu, ali je zato putem Tviter profila poslao zahvalnicu.

- Hvala ti Marko za sve divne trenutke koje si podario nama navijačima Bazela - napisao je Federer uz fotografiju koreografije pristalica Bazela posvećene njemu.

Dodajmo još to da je Bazel trijumfovao na ovom meču 4:3, proslavio osvajanje nove titule, a da je Štreler uspeo da ostvari veliki jubilej pošto je postigao pogodak na svom poslednjem meču i to 200-ti u profesionalnoj karijeri. Zaista fenomenalan oproštaj, nema šta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA