Nole i Rafa igraju u čast Reala na "Santijago Bernabeu" pred 80.000 ljudi!

Nadal i Đoković će u Madridu igrati 14. jula, a sav novac otići će u humanitarne svrhe

  • 0

Najbolji svetski teniseri Novak Đoković i Rafael Nadal igraće revijalni meč 14. jula u Madridu, na stadionu "Santijago Bernabeu" u čast 11o godina slavnog Reala! Oni će igrati pred 80.000 ljubitelja tenisa, čime će oboriti rekord Serene Vilijams i Kim Klajsters koje su odigrale teniski susret pred 35.681 gledocem.

Nadal je najavio još u februaru da će odigrati prijateljski duel, a jedino je bila nepoznanica da li će se sastati sa Rodžerom Federerom ili Novakom Đokovićem.

Novac od meča Đokovića i Nadala, za koji već sada postoji veliko interesovanje, otići će u humanitarne svrhe, fondacije "Fundasion Real Madrid" i "Rafael Nadal".

Rafael Nadal je rođen na Majorci, a, iako mu je stric Migel Anhel nastupao za Barselonu, on je deklairsani navijač "kraljevskog kluba".

Podsetimo, pre više od 20 godina na stadionu Crvene zvezde revijalni teniski meč odigrali su Slobodan Živojinović i Boris Beker.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA