ŽELE NOVE MEDALJE! Srpski kajakaši otputovali na Evropske Igre

Prve Evropske Igre biće održane od 12. do 28. juna u Azerbejdžanu

  • 0

Kajakaški tim Srbije otputovao je u Baku na prve Ervropske igre na kojima će pokušati da nastavi trend osvajanja medalja na velikim takmičenjima.

Srbija je prošlog meseca na prvenstvu Evrope u češkim Račicama osvojia rekordnih sedam medalja, a konkurencija u Bakuu biće još jača jer se približava SP, koje je kvalifikaciono za Olimpijske igre.

- Ovo su prve Evropske igre a mi imamo dobar tim i takmičare koji uvek idu na pobedu i na medalju. Nadam se da će i ovoga puta biti tako - rekao je selektor kajakaškog tima Miroslav Rodić na konferenciji za medije na aerodoromu "Nikola Tesla".

Najuspešnija sportistkinja Srbije u 2014. godini Nikolina Moldovan rekla je da reprezentativci spremni putuju u glavni grad Azerbejdžana.

FOTO TANJUG / JAROSLAV PAP FOTO TANJUG / JAROSLAV PAP

- Oformili smo najzad ženski četverac i popunili sve posade i u muškim i u ženskim disciplinama. Idemo u najjačem sastavu i očekivanja su velika jer smo navikli celu zemlju da donosimo medalje. Nadam se da će i u Bakuu biti isto - rekla je Moldovan.

Prve Evropske igre održaće se od 12. do 28. juna u Bakuu.

(Kraj) mrm/vu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA