TO JE TO: Ana postaje gospođa Švajnštajger, venčanje u Srbiji?

U opticaju za ceremoniju je navodno i jedan vojvođanski salaš

  • 28
Foto: Profimedia/KCS Presse Foto: Profimedia/KCS Presse

Izgleda da je Ana Ivanović pronašla tog pravog muškarca za nju!

Svet bruji o vezi naše teniserke sa kapitenom fudbalske reprezentacije Nemačke i igračem Bajerna, Bastijanom Švajnštajgerom, i njih dvoje su definitivno jako zaljubljeni.

Za razliku od prethodnih momaka sa kojima je Ivanovićeva bila, ni sa jednim kao sa Švajnštajgerom nije delovala tako srećno, a pritom je i jedini njen dečko koji je imao tu čast da njene meče na Rolan Garosu gleda baš iz lože. Realno, ne može tu baš svako da sedi.

SRPSKI ZET SVINJOGOJKOVIĆ: Sve o Švajnštajgeru! Zanimljivosti koje do sada niste čuli (FOTO) (VIDEO)

Pre nekoliko nedelja odjeknula je dezinformacija da su se Srpkinja i Nemac već venčali, ali je to brzo demantovano. Ovaj put, "Blic" piše da su njih dvoje odlučili da se venčaju, i to ni manje ni više nego u - Srbiji!

Navodno, oni su prošle nedelje čitav dan proveli na jednom vojvođanskom salašu, koji im je u užem izboru kao lokacija za venčanje.

- Ana i Bastijan su boravili na Salašu u nedelju i krasno su se proveli. Ona je naš čest i rado viđen gost, pa njoj ništa nije bilo neobično, ali Bastijan... On je oduševljen. Došli su ranije s namerom da odu da na miru pogledaju Novakovo finale na Rolan Garosu, ali Švajnštajgeru se toliko dopalo da su na kraju ceo dan ostali kod nas - rekao je navedenom izvoru vlasnik salaša Aleksandar Samardžija Splića.

Da li se Švajni obrukao na romantičnom izlasku sa Anom Ivanović u centru Pariza? (FOTO)

Nemački fudbaler ne krije da je lud za našom teniserkom, nekoliko puta je boravio u Srbiji kojom je oduševljen, a takođe na svojim kopačkama nosi srpsku zastavu uz reč "dušo" i datumom početka veze, a da ne pričamo i da radi na svom znanju srpskog jezika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA