Mesi i Aguero doneli Argentini 2:0, ali je Paragvaj uspeo da izjednači! (VIDEO)

Veliko iznenađenje na Kopa Americi priredili su reprezentativci Paragvaja koji su došli do boda protiv velikog favorita

  • 1

Prvo veliko iznenađenje na Kopa Amerika priredili su fudbaleri Paragvaja, koji su remizirali sa Argentinom (2:2), iako su Gaučosi vodili sa 2:0.

Golovima  Serhija guera i Lionela Mesija Argentinci su poveli protiv Paragvaja i delovalo je da su rešili pitanje pobednika, ali su oni uspeli da izjednače i naprave veliko iznenađenje u samoj završnici meča .

Posle očajne povratne lopte Pabla Agilara, Kun Aguero se našao u situaciji jedan na jedan sa golmanom Paragvaja, obišao ga i u 29. mionutu postigao vodeći gol za svoju reprezentaciju. Sedam minuta kasnije Lionel Mesi je iskoristio jedanaesterac, nakon što je u kaznenom prostoru fauliran Di Marija i postigao 46. gol za Argetinu u karijeri.

Svi su u tom trenutku verovatno pomislili da je meč završen, ali se Paragvajaci nisu predavali. Nelson Valdez je u 60. minutu uputio pravu bombu ka golu Romera i smanjio je rezultat, a njegov nekadašnji saigrač iz Borusije Dortmund, Lukas Barios je u 90. minutu postavio konačan rezultat i veliku radost Paragvajcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VOPI

    14. jun 2015 | 12:54

    Odlicna utakmica, uzivo sam posle one nase bruke. Argentina melje ali u drugom kao po komandi svi stali mada je i sudija pustio da ih ovi tuku ali je Paragvaj borbenoscu nadomestio manjak kvaliteta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA