OUMARU: Došao sam u najbolji klub u zemlji (FOTO)

Prvo obraćanje kamerunskog napadača medijima po dolasku u Partizan

  • 23

Partizan je i zvanično potpisao ugovor sa Abubakarom Oumaruom.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, OFK Beograda i Vojvodine stigao je u Humsku iz Vasland Beverena kao slobodan igrač i zadužio je broj 15 na crno-belom dresu. Ugovor je potpisan na dve godine.

U ovom prelaznom roku sam bio slobodan igrač, birao gde da nastavim karijeru i odlučio da to bude Partizan, najbolji klub u Srbiji! Izuzetno sam srećan i zadovoljan što sam potpisao ugovor sa crno-belima koji su me godinama tražili, poslednji put zimus, ali tada sam imao ugovor sa Bevernom koji nije želeo da me pusti - rekao je Oumaru na predstavljanu:

Ludi stajling Abubakara po dolasku u Partizan! (FOTO)

- Došao sam da radim, da pružim makismum i nadam se da ću sa Partizanom napraviti veliki rezultat u sledećoj sezoni. Jasno mi je da se od nas očekuje da igramo u grupnoj fazi evropskog takmičenja. Svi igrači će da rade za taj cilj i ja sa njima. Poznajem dosta igrača Partizana, trenera Milinkovića i njegov stil igre, pa mi neće biti problem da se prilagodim.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Kamerunski napadač će se vrlo brzo priključiti ekipi u Sloveniji, a priznao je da je fizički spreman i da mu neće biti problem da kreće sa hvatanjem ritma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    30. jun 2015 | 18:19

    Sta u zemlji, odavno smo prevazisli okvire Srbije, NA BALKANU SMO NAJBOLJI, A PARTIZANOVA SKOLA FUDBALA U EVROPI I NA DRUGOM MESTU U SVETU JE NAJBOLJA !!! OUMARU, ZELIM TI USPEH SA SVETINJOM I LS U OBE POTPISANE GODINE.. .!. XXAAXXAA .!.

  • Srbin

    30. jun 2015 | 19:29

    Jedini igrač koji je igrao za 4 najveća srpska kluba.

  • Goran

    30. jun 2015 | 18:55

    To si izjavio i kad si dolazio u zvezdu al ajde hvala ti sto si mi objasnio da je tvoj novi klub najbolji u zemlji a ne tamo neki evropski i svetski prvak smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA