BOATENG IH RAZUME: Čarobni Mesi opet ponižavao protivnike! (VIDEO)

Raspoložen za igru bio je omaleni Argentinac u polufinalu Kopa Amerike, a to su na svojoj koži osetila ova dvojica Paragvajaca

  • 2

Čekali su Argentinci na Lionela Mesija da proradi na Kopa Amerika i dočekali su ga u polufinalu protiv Paragvaja koje je njihova selekcija dobila sa 6:1. Iako igrač Barselone nije postigao nijedan pogodak, bio je poprilično raspoložen za igru, a to je pokazivao i svojim potezima.

Grogirani Paragvajci nisu znali šta ih je snašlo nasedali su na skoro svaku foru koju im je prodavao omaleni "gaučos", a jedna njegova finta je izazvala salve oduševljenje među navijačima i poklonicima fudbala.

Mesi je uzeo loptu prešao jednog igrača koji ga je pratio, a onda sledećem koji mu je uleteo klizeći proturio loptu kroz noge i izazvao sudar između njih dvojice koji su ostali da leže na travi, dok je on nastavio dalje.

Obrukao ih je potpuno, baš kao što je to uradio Džeromu Boatengu u polufinalu Lige šampiona kada ga je jednim drublingom bacio na zadnjicu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.D.

    2. jul 2015 | 09:11

    Za mene licno najbolji igraci sveta svih vremena 1. Mesi (ubedljivo) 2. Maradona 3. Pele 4. Ziko 5. Bekenbauler 6. Johan Croyf 7. Zidan 8. Ronaldo (Brazil) 9. Ronaldo (Portugal) 10. Roberto Badji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA