Ovakva Zvezda ne zaslužuje ovakvog Rajkovića! (VIDEO)

Najbolji mladi golman planete je pokazao protiv Kazahstanaca da svojim kvalitetom daleko odskače u crveno-beloj ekipi

  • 48

"Beži, dečko, odavde koliko te noge nose", takva rečenica se prethodne noći najčešće mogla čuti u punoj kladionici u kojoj sam posmatrao meč između Crvene zvezde i kazahstanskog Kairata, a bila je upućena Predragu Rajkoviću, najboljem mladom golmanu planete.

BLAMAŽA: Zvezda razbijena na Marakani, Rajković sprečio totalnu bruku! (VIDEO)

GROF URLAO NA SUDIJU: Delegat smirivao besnog trenera Zvezde (VIDEO)

Potpuno su razočarali igrači u crveno-belim dresovima, ne samo svoje navijače, već i sve druge koji su gledali utakmicu. Pravu blamažu su doživeli i to na svom stadionu, a mogli su da dožive i debakl neviđenih razmera, a najveći krivac što se to nije dogodilo jeste upravo kapiten Rajković.

Možda ne znaju da igraju fudbal, ali zato imaju kopačke... (FOTO)

Ovaj momak apsolutno je klasa za sebe u timu sa Marakane i to se pokazalo u duelu sa Kazahstancima, jer da su svi bili na nivou na kome je on bio, a da ne govorimo da su kvalitetni koliko i on, sada bi se pričala potpuno druga priča i verovatno govorilo o ubedljivoj pobedi Zvezde.

Čuvar mreže od samo 20 godina nastavio je da brani u fenomenalnoj formi koja ga prati još od Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina, gde je podigao šampionski pehar i dobio Zlatnu rukavicu, priznanje najboljeg golmana turnira.

Dovodio je tada na Novom Zelandu do ludila napadače Brazila, Malija i ostalih ekipa, a da to nije bio trenutni bljesak pokazao je i protiv kazahstanskog predstavnika čiji su igrači bili kao na šuterskom treningu. Skidao im je zicere, izašao kao pobednik iz većine duela "oči u oči" koje je vodio sa njima, ispravljao greške odbrane i odbranio minimum 4 čista gola.

Jednom rečju možemo reći da je zlatni Orlić svetska klasa, a pitanje koje se postavlja jeste da li ovaj tim Crvene zvezde zaslužuje da ima golmana takvog renomea i kvaliteta?

Jer, je vrlo očigledno da svojim kvalitetom odskače od svih i da je već sada zreo za odlazak u najveće evropske klubove koji ga traže, gde bi mogao bez problema da izbori mesto u timu, s obzirom na to o kakvom se talentu radi.

(U.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novica

    3. jul 2015 | 15:24

    A sto blamazu dali svaki poraz je blamaza mizda je neko bolji pa pobedio. Evo ja sam dugo igrao fudbal pa mozda mogu malo iz strucnog ugla da prokomentarisem.1. Uopste to nije izgledalo toliko lose. 2. Sa deset igraca smo igrali celu ztakmicu.3 protivnik je kvalitetna ekipa. 4. Vi novinari sto ste fzdbal gledali preko tv nemate kredibilitet da komentarisete o kvalitetu jedne ekipe, u normalnim drzavama komentar daju strucnjaci za odredjenu oblast a vi to prenosite. Gispodo nivinari ako hocete debatu o fudbalu uvek sam spreman za vas, mozda nisam dovoljno pismen ali o fudbalu vise znam nego vi pozdrav

  • Marko

    3. jul 2015 | 13:43

    U danasnje vreme sve ekipe znaju da igraju fudbal, kazahstanski klubovi su u velikom usponu jer ulazu ogromne pare u fudbal, stoga se dovode i kvalitetni igraci, recimo da im je budzet trenutno duplo veci od zvezdinog minimum. Sezona im je u toku, momci su probili sve moguce kardio barijere, ko trenira razumece me, tim je uigran i uveliko u takmicarskom ritmu, zvezdini igraci su se tek vratili sa dvonedeljnih priprema gde grof nije smeo ni da pomisli da ih izlozi kondicionom treningu jer sve sto bi dobio bile bi teske noge igraca i fudbal do 20.min,dakle fizicka spremnost im je jedno 50% i kada se u takvoj utakmici desi jos igrac manje u 2.min mi smo odigrali u fulu, dakle poenta je malo dublje zagledati se u neke stvari pre nego sto pocnes da ih pljujes. Dace nam Bog prolaz, videcete. Pozdrav

  • Пиши Ћирилицом

    3. jul 2015 | 16:36

    Приватизација.,нема друге ово је дно

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA