Još dve bronze za srpski tekvondo na Evropskom prvenstvu!

Posle Teodore Jović, bronzana odličja na šampionatu "starog kontinenta" za kadete osvojile su i Miljana Stefanov i Nevena Jokanović

  • 1

Srpske reprezentativke u tekvondou Miljana Stefanov i Nevena Jokanović osvojile su bronzane medalje na Evropskom prvenstvu za kadete u Strazburu.

Stefanov je do medalje došla u kategoriji do 41 kilograma, a Jokanovićeva u kategoriji do 51 kilograma.

Ovo je treća bronza za Srbiju na EP u Strazburu, pošto je u petak treće mesto osvojila i Teodora Jović u konkurenciji do 37 kilograma.

Od ostalih srpskih takmičara Stefan Milić (do 53) je izgubio u borbi za medalju od Azerbejdžanca Junija sa 13:5, a u četvrtfinalu su poraženi Aleksandra Perišić (do 47) i Mateja Vučinić (do 57).

Na startu takmičenja neuspehe su doživeli Jovana Atlagić (do 44) i Luka Stanojlović (do 49).

- Zadovoljan sam uspehom mojih takmičara. Mislim da su mogli da doguraju do finala. Nevenina protivnica iz Francuske je postala prvak Evrope, dok je Miljanina osvojila drugo mesto. Obe takmičarke imale su po tri borbe do medalje i veoma kvalitetne protivnice - rekao je Mario Dujić, trener Eurošpeda iz Vršca, kluba u kom treniraju obe kadetkinje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    4. jul 2015 | 21:48

    Medalja za medaljom. Samo pristizu. Svaka vam cast devojke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA