Vukan Savićević zatražio raskid ugovora sa Zvezdom!

Crnogorski vezista misli da je vreme da promeni sredinu i vodi pregovore sa čelnicima o sporazumnom ranijem prekidu saradnje

  • 18

Vukan Savićević je odlučio da je vreme da napusti Crvenu zvezdu. Crnogorski vezista koji nije u potpunosti na Marakani opravdao talenat o kome su mnogi govorili zatražio je od kluba da ga pusti u novu sredinu.

Uprkos tome što je bio starter kod novog trenera Miodraga Grofa Božovića u prve dve ovosezonske utakmice, izgleda da se mladi fudbaler zasitio crveno-belog dresa, a verovatno malo pogođen i kritikama navijača koje su stizale na njegov račun posle bledih izdanja u dvomeču sa Kairatom.

- Mislim da je trenutak da krenem iz početka i nekoj novoj sredini bez obzira na uslove. Postoji interesovanje nekih klubova - izjavio je Savićević za "Sport".

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Kako prenosi "Sport", razgovori sa čelnicima kluba na tu temu su već počeli i dogovor o sporazumnom raskidu dve godine pre isteka ugovora je veoma blizu. Zvezda duguje određeni novac igraču, dok Savićević želi da se okuša u inostranstvu.

Podsetimo da je upravo on bio strelac poslednaj dva gola crveno-belih u evropskim takmičenjima, protiv Černomoreca 2013. godine i protiv Kairata iz jedanaesterca u revanšu.

CZ logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krajina

    11. jul 2015 | 11:31

    Idi i spasi nas tvoje vjestine

  • Dusan

    11. jul 2015 | 10:20

    Lepa vest, sledeći Parker, Andjelkovic, Cvetković.

  • bgd

    11. jul 2015 | 15:30

    Za Zvezdu nisi,imao si dovoljno sansi. Steta jer delujes kao dobar momak. Ali ako mogu cvetkovic i andjelkovic mozes i ti. Sve najbolje ti zelim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA