KARADŽIĆ SA PLAŽE PORUČIO: Primitivni Terzić je najveći gubitnik utakmice OFK Beograd - Zvezda!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije se javio iz Budve...

  • 4

Predsednik Fudbalskog Saveza Srbije Tomislav Karadžić samo je iz medija pratio halabuku koja se digla posle utakmice OFK Beograd - Crvena zvezda, jer se nalazi na odmoru u Crnoj Gori.

TERZIĆ UDARIO NA TOLETA I PARTIZAN: Karadžić bi radio sa đavolom, neka dođe UEFA! (FOTO)

Prvi čovek našeg fudbala reagovao je tek pošto ga je Zvezdan Terzić "uzeo u usta" na vanrednoj konferenciji za medije održanoj na stadionu Zvezde.

- Zvezdan Terzić je posle primitivnog obraćanja javnosti jedini pravi gubitnik na utakmici OFK - Zvezda - poručio je Karadžić u telefonskom javljanju u emisiji total Soker na SOS Kanalu.

OŠTAR ODGOVOR IZ PARTIZANA: Terzić je "Pigmej" u svakom pogledu!

On je pozvao jednog od potpredsednika FSS-a i funkcionera Zvezde  Slavišu Kokezu da preduzme određene korake i ispita slučaj.

- Sada bi trebalo da i Slaviša Kokeza, kao potpredsednik izvrši analizu svega, a što se mene tiče tu utakmicu nisam ni mogao da gledam, jer sam na plaži u Budvi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskustvo je bolnije od svega

    21. jul 2015 | 04:26

    Čovek iza čijeg rada stoje neuspesi! Napravio novi koncept lige gde se igra na 40+ stepeni a on na odmoru!? Ovakvu neozbiljnost i drskost možemo da vidimo samo u Srbiji!

  • državo ima li te reaguj!

    21. jul 2015 | 07:02

    kakve su ovo sprege, kokeza kontroliše terzu samo im mesto predsednika fss nedostaje!

  • Novica

    21. jul 2015 | 12:09

    Ali zato imas tvog potparola pantica sa sos tv koji pusta dezinformacije, zadnji put objavio da je dug zvezde preko 60 miliona.i naziva upravu zvezde bilmezima. Za ovo sve postoje snimci na sos tv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA