OVAJ KLUB RASTE IZ DANA U DAN: I u Azerbejdžanu se neće zaustaviti

Čukarički je spreman da nastavi seriju dobrih rezultata. Jedan gol bi mnogo toga rešio

  • 1

Može li neko da zaustavi Čukarički? Tim sa Banovog brda odlazi u Azerbejdžan na revanš meč drugog kola kvalifikacija Lige Evrope u jeku ubitačne serije rezultata i nesavladivosti svog golmana.

Tim Vladana Milojevića je od početkaa sezone pobedio Domžale i Gabalu u Ligi Evrope, Vojvodinu na startu prvenstva Srbije, a ima i remi sa slovenačkim timom.

>>> Čukarički ekspresno reagovao posle pominjanja njihovih golova u Novom Sadu

>>> BOMBA OBELEŽILA ČUKINU POBEDU: Da li je ovaj gol lepši od onog koji je viđen u Novom Pazaru? (VIDEO)

Na sve ovo, dodajemo gol razliku 6:0 na četiri odigrane utakmice.

Ukoliko se ovaj trend nastavi i ekipa ne primi gol protiv Gabale na strani, to je to, ekipa prolazi dalje i sprema se za dvomeč sa najverovatnije Apolonom iz Limasola.

U Azerbejdžanu ofanziva nije toliko bitna, mada bi valjalo da se ponovi meč iz Novog Sada, kada je ekipa postigla čak 4 gola.

- Ponašaćemo se kao da od ovog meča sve zavisi. Mislim da oni mogu da budu samo agresivniji, ali da neće menjati stil igre. Biću iskren i reći da ne razmišljamo puno o njima sada već o nama - rekao je trener Čukaričkog Vladan Milojević.

Osvajač Kupa Srbije u svom sastavu ima momka koji je pre samo tri dana postigao het trik na derbiju Super lige. Andrija Pavlović smatra da se Čuka nikoga ne plaši.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Mi kao klub rastemo iz dana u dan i nema razloga da strahujemo od bilo koga bez obzira na budžet i ligu iz koje rival dolazi.

- Naša snaga je kolektiv, kolektivna igra i ako tako budemo igrali u Azerbejdžanu možemo da se nadamo prolazu. Meni je mnogo drago zbog tri gola i učiniću sve da do gola dođem i na meču u četvrtak - ističe Pavlović.

Podsetite se jedinog gola sa prvog meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA