Ovo je tajno oružje Steaue protiv Partizana! (VIDEO)

Igrači rumunskog prvaka dalekometnom "paljbom" rušili svoje rivale u dosadašnjem delu sezone

  • 0

Fudbaleri Partizana u sredu uveče kreću u prvu od dve bitke protiv šampiona Rumunije Steaue u 3. kolu kvalifikacija za Ligu ušampiona.

Ne sumnjamo da je trener Milinković, zajedno sa saradnicima iz stručnog štaba, temeljno pripremio ekipu za sve ono što je čeka pred praznim tribinama nacionalnog stadiona, a evo i ko su igrači na koje će crno-beli morati da obrate posebnu pažnju kada počne utakmica.

>>> Za slavu, za Srbiju, za novac! Partizan igra protiv Steaue za 5,4 miliona evra!

Utisak je da bi najviše problema crno-belima mogli da naprave Rumuni Nikolae Stančiju (trenutno povređen), Aleksandru Ćipćiu i Suli Muniru. Ono što je zajedničko za svu trojicu je njihov izvanredan šut sa distance u koji smo mogli da se uverimo u poslednjih nekoliko utakmica.

Drugopomenuti, levo krilo, drugi je najvredniji igrač ekipe posle štopera Fernanda Varele, i procenjen je na 3,5 miliona evra prema transfermakrtu.

Ćipćiu je počeo pet od šest mečeva Steaue ove sezone i dva puta je bio strelac, u meču pretposlednjeg kola prvenstva protiv Pandurija. Drugi gol bio je posebno efektan. Slobodno možemo reći spektakularan.

Drugi, Stančiju, deluje iza napadača, odlukuje se odličnim udarcem desnom nogom, što je demonstirao u prvoj utakmici dvomeča sa Trenčinom u prethodnoj rundi kvalifikacija kada je postigao vodeći gol iz slobododnog udarca. Prošle sezone šest buta je bio strelac u šampionatu Rumunije.

>>> DA LI JE PRITISAK ŠANSA ZA PARTIZAN? Steaua može u bankrot ako ne uđe u Ligu šampiona!

Ipak, njegov nastup, kao i najboljeg defanzivca Varele, pod velikim je znakom pitanja, jer su obojica zbog povreda izašli iz igre još u prvom poluvremenu revanša sa Trenčinom i nisu bili u kombinaciji za prvenstveni meč sa Klužom.

Crno-beli će sigurno mnogo energije uložiti da stopiraju prvog napadača Sulija Munirua, Senegalca koji je pojačao Steauu ovog leta iz Kluža. Upravo je njegovim golom u revanšu sa Slovacima rumusnki prvak ublažio vođstvo gostiju i najavio plasman u 3. kolo. I njegov pogodak bio je pravo malo remek delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA