Ludo slavlje u taboru Vojvodine posle pobede: Bio je dogovor da razmenimo kravate, ali Fereru nije bilo do toga! (VIDEO)

Prvi čovek "lala" Zoran Šćepanović otkrio je posle neverovatne pobede svog tima nad Sampdorijom da je imao dogovor sa prvim čovekom Đenovljana da po završetku meča razmeni kravate

  • 0

Potrudio se predsednik Sampdorije Masimo Ferero da se pokaže kao dobar domaćin delegaciji Vojvodine na utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da je znao kakav će ishod meča biti pitanje je da li bi isto uradio.

>>> VOJVODINA PONIZILA SAMPDORIJU: Novosađani sa četiri gola demolirali protivnika usred Italije! (FOTO) (VIDEO)

>>> POTEZ KAKAV SE RETKO VIĐA: Besni tifozi Sampdorije pljuvali igrače, a onda je ispred njih stao Zenga! (VIDEO)

Kontrtoverzni i ekscentrični prvi čovek Đenovljana je tokom dva dana ugostio svog kolegu iz Novog Sada Zorana Šćepanovića i njegove saradnike, a toliko je bio raspoložen da je obećao da će njih dvojica razmeniti i kravate sa obeležjima svojih klubova na kraju utakmice, verovatno očekujući trijumf svog skupocenog tima.

>>> Šou predsednika Sampdorije i Vojvodine: Italijan glumio Brazilca na terenu! (VIDEO)

Dobro je bio raspoložen i pre početka meča što smo imali prilike da vidimo u šou programu koji je priredio na travnjaku, ali na kraju se ipak radovao tabor srpskog kluba koji je slavio u tunelu stadiona "Komunale" u Torinu. Čak ni od obećane razmene kravata nije bilo ništa.

- Jeste, bio je dogovor da razmenimo kravate, ali mislim da mu sada nije bilo do toga. Nema veze, ne ljutim se, naravno - izjavio je posle meča predsednik "lala" Zoran Šćepanović koji je posvetio pobedu svog tima čitavoj fudbalskoj Srbiji.

- Velika je čast i sreća u ovom trenutku. Ponosan sam na ove momke. Ovo je pobeda za celu fudbalsku Srbiju. Pokazali smo da možemo da napravimo mnogo toga. Ipak, neozbiljno bi bilo da pričamo da je sve gotovo. Večeras slavimo, ali Sampdorija je ozbiljan rival što je i pokazala u nekoliko navrata. Svesni smo da ne sme biti opuštanja.

Kako je izgledalo slavlje među čelnicima i gostima tima iz Novog Sada možete videti na snimku ispod.

(Izveštač Telegrafa iz Torina, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA