PREKIPELO IM: Delije hoće da otkupe Parkerov ugovor kako bi ga oterale!

Navijači crveno-belih više ne mogu da trpe reprezentativca Antigve i Barbude na terenu i žele da mu što pre vide leđa

  • 13

Navijači Crvene zvezde su više izgubili strpljenje i to su jasno pokazali posle remija sa Radničkim iz Niša kada su skandirali "Uprava napolje!", a zatim i sastankom koji su održali sa članovima rukovodstva na kome su im tražili da podnesu ostavke.

>>> BESNE DELIJE PRIČALE SA UPRAVOM POSLE MEČA: Evo šta su im poručile vođe navijača! (VIDEO)

>>> Marakanom grmelo UPRAVA NAPOLJE: Severna tribina pokrenula skandiranje (VIDEO)

Pored čelnika od kojih traže odlazak na meti je Džošua Parker koga pristalice Zvezde ne mogu i ne žele više da gledaju u crveno-belom dresu, jer nikako svojim igrama i ponašanjem nije zaslužio mesto u timu, a uprkos tome stalno dobija šansu u startnoj postavi.

>>> VANREDNA SEDNICA NA MARAKANI: Uprava zakazala hitan sastanak, pozvan i Grof Božović!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Najvatreniji fanovi vicešampiona Srbije jasno pretpostavljaju da se reprezentativac Antigve i Barbude gura u tim kako bi rukovodstvo uspelo do kraja leta da ga proda i zaradi neki dinar, ali oni to više ne žele da trpe i zato su u polu šali, ali i polu zboilji već pokrenuli priču o zajedničkoj akciji da otkupe Parkerov ugovor i tako ga oteraju iz kluba, prenosi "Informer".

- Ne znamo koliki je njegov ugovor, ali nek nam kažu, a mi ćemo se organizovati i skupiti te pare, pa da mu konačno vidimo leđa. Nama bi bilo bolje da stalno igramo sa 10 igrača nego sa njim u timu. Daj Bože da njegova noga više nikad ne stane na svetu travu Marakane -  poručio je za "Informer" jedan od istaknutijih Delija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    1. avgust 2015 | 16:06

    "svetu travu marakane":-)

  • Bg

    1. avgust 2015 | 14:49

    Osim Parkera treba otkupiti i ugovore Orlandica, Savicevica, Andjelkovica, Cvetkovica, ovo su ubedljivo najgori igraci, Luku Jovica poslati na pozajmicu pod hitno.

  • grobar do koske

    1. avgust 2015 | 15:05

    .!. XXAAXXAA .!. U ugovoru i jeste problem, u kome pise CRNO-na BELO da MORA DA IGRA 85 MINUTA PO UTAKMICI, a jos je problem br. 2 - UGRADJIVANJE U ISTI... .!. XXAAXXAA .!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA